A a leghíresebb Salemi boszorkányok családfáját vagy vérvonalát valaki leírná vagy egy honlapot ajánlana ami ezzel foglalkozik?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy esszét írok a boszorkány üldözésekről aminek az egyik része hogy a leszármazottakról szól. Mármint olyan a mai boszorkányok című.2014. aug. 1. 17:48
2/7 A kérdező kommentje:
Ne már :))
2014. aug. 1. 19:02
3/7 anonim válasza:
Valahol hallottam róluk..és nem hiszem hogy az a legféltettebb kincsük
4/7 anonim válasza:
Egyenesági leszármazottjuk Lucifernek, akinem apja sátán.
5/7 A kérdező kommentje:
Nos hát pont nem
2014. aug. 2. 14:42
6/7 anonim válasza:
Esszét írsz.
Akkor tudnod kell, mikor történt ez az eset.
Ha tudod, azt is tudnod kell, kik voltak a perbefogottak. Ha ezt is tudod, tudnod kell azt is, milyen társadalmi osztálynak voltak tagjai.
Azt pedig tudnod illenék, hogy ezen osztály/réteg tagjai nemigen rendelkeztek családfával.
.
Jó pénzért talán találsz olyat, aki megírja neked.
Mégjobb pénzért én genomjukat is elküldöm!
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom h nem igen vannak leszármazotail csak reméltem valaki tud olyat amit én nem ezzel kapcsolatban :))
2014. aug. 4. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!