Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A a leghíresebb Salemi boszork...

A a leghíresebb Salemi boszorkányok családfáját vagy vérvonalát valaki leírná vagy egy honlapot ajánlana ami ezzel foglalkozik?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy esszét írok a boszorkány üldözésekről aminek az egyik része hogy a leszármazottakról szól. Mármint olyan a mai boszorkányok című.
2014. aug. 1. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Az a leg féltetteb titkuk.
2014. aug. 1. 18:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Ne már :))
2014. aug. 1. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Valahol hallottam róluk..és nem hiszem hogy az a legféltettebb kincsük
2014. aug. 1. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyenesági leszármazottjuk Lucifernek, akinem apja sátán.
2014. aug. 2. 12:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Nos hát pont nem
2014. aug. 2. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Esszét írsz.

Akkor tudnod kell, mikor történt ez az eset.

Ha tudod, azt is tudnod kell, kik voltak a perbefogottak. Ha ezt is tudod, tudnod kell azt is, milyen társadalmi osztálynak voltak tagjai.

Azt pedig tudnod illenék, hogy ezen osztály/réteg tagjai nemigen rendelkeztek családfával.

.

Jó pénzért talán találsz olyat, aki megírja neked.

Mégjobb pénzért én genomjukat is elküldöm!

2014. aug. 3. 12:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom h nem igen vannak leszármazotail csak reméltem valaki tud olyat amit én nem ezzel kapcsolatban :))
2014. aug. 4. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!