Mi a különbség egy szellem és egy démon jelenléte között?
# 9/, # 10, Én is Szeretlek !
Nem kívánnék győzködésbe benni a kedves kérdező kontójára,még a végén megszentülsz,és akkor mi lenne……
Vigyáztam ,és nem neveztelek téged sátánistának . id: ’’ A spirituális sátánisták,, ebbe te nem vagy benne,csak ha magadra nem veszd ,akkor viszont az a te értelmezésed,te dolgod.
Akkor te mindent tudsz,én csak megvagyok keresztelve,de sosem jártam gyülekezetekbe,és nem is hiszek a fősodrású kereszténységben.De mindenki keresheti az igazságot .
’’Szent Szellemmel való betöltekezés,, ezt jó,hogy észre vetted!
Nem javítottam ki a szöveget ,ez így valóban helytelen. A szent szellem betakar,árnyékol !
Amikor Gábriel angyal bejelentette Máriának, hogy bár Mária szűz, fiút fog szülni, ezt mondta neki: „Szent szellem száll reád, és a Legfelségesebb ereje árnyékol be téged.
Amúgy volt ’’ megcsúszásom,, és foglalkoztam,gyakoroltam más ’’ vallást,,
Wicca,woodoo,santeria(Miami, glastonbury) állatokat nem bántottam. Akkoriban úgy hittem jogom van megvédeni magam,a szeretteimet a mágiák módszereivel. Most már tudom ezek csak ’’talmi csillogások voltak,, még,ha kaptam + visszajelzéseket is,többet ártottam valójában.
Voltam HIT-gyüliben 20-perc után kifordultam,mondtam magamban no itt van minden,csak az nem amit én keresek –igazság.
Számodra elképzelhetetlen, hogy mivel Sátán(el) volt szinte az egyik kedvenc angyala Istennek,Ő sok mindent tudhatott így a jövőt is,ahogyan ma is. A történelmi korszakok során a sátán és követői (démonok=földönkívüliek) hamis istenként szórták az saját változatú teremtéstörténeteket,amik majd fognak hasonlítani a bibliaira,hiszen ez a lejáratás része,ez volt tervbe véve kezdettől. Így nem csoda a sok pogány hasonlatosság-ez volt a cél.
Sátán tudja, hogy a Biblia igaz, és ő tudja, hogy mi jön, és ő tudja, hogy ő személyesen fog veszíteni, és ő tudja, mikor.
Nincs pontos időpont,én megérzésem szerint nincs több hátra 50-évnél,de inkább kevesebb.
Nem az Egy Igaz Élő Isten és Jézus adtak utasítást a véres,pogányüldöztetési hadjáratra,hanem Constantinus császár és a hamis papok(jezsuita) által lett elindítva .
Ami mostanság van a katolikus templomokban az mind bálványimádás:
- szobrok,festmények
- Jézus a kereszten(halottkultusz)
- csodás érem,Szent Benedek medál stb.
Én úgy gondolnám nincsenek vallások csak EGY Igazsága van.
Még a papi oktatás sem megfelelő szerintem. Nem könnyű jól értelmezni a Bibliát,a megváltási tervet.
Pál apostol ezt mondta: „hű az Isten, és nem hagy titeket azon felül kísérteni, amit el tudtok viselni, hanem a kísértéssel együtt a kivezető utat is elkészíti, hogy kitartóan tudjátok tűrni” (1Korintusz 10:13).
Nagyon sokak ’’értelmének szemei,, még nem látnak.
Attól hogy nem követjük a mai kereszténységet még hihetünk Istenben,Jézusban, az Igazságban és ezt magunkban ,otthonainkban is megtehetjük.
Én szeretem az ők feltöltéseit hallgatni,de még itt is utána nézek,az idézeteknek azok mondatkörnyezetére,a témáknak stb.
Távtanítások a kereszténységben (összefoglaló)
http://www.youtube.com/watch?v=wAII4rnWcx0
YouTube:
Az emberiséget kontrolláló három vallás Babilonból (1.rész)
Hogy őszinte legyek, szerintem őrültség azt hinni, hogy a démonok csak gonoszak lehetnek. Én úgy gondolom, hogy tekintettel arra, hogy mennyi... pozitív intuitású démon létezik (teszem azt, Sammael, a művészetek démona), képtelenségnek tartom, hogy mind ártani akar az embernek. Igen, igen vannak olyanok, akik fájdalmat és kínt okoznak, ez biztos.
A szellemek jelenléte számomra mindig nyomasztó érzés volt, próbáltam nem félni, de néha nem tudtam uralkodni magamon, és ez volt a legrosszabb. Sokan mondják hogy nem veszélyes dolog szellemet idézni, pedig igenis is, elég kemény dolgokat tudnak ők is művelni.
Démont még nem idéztem, talán pont azért, mert nem éreztem méltónak rá magamat. Viszont én úgy tudom, hogy démononként változik az, hogy mit érzel a jelenlétükben. Szagok, illatok, hő és fizikai megnyilvánulások, hangok... "személyenként" változik.
Azt viszont a szellemeknél és a démonoknál is jobb észben tartani, hogy nagyon tisztelni kell őket, nem szabad kijelenteni, hogy nem félsz tőlük, különben megkeseríthetik az életedet...
Nekem ez a meglátásom, biztos lesz, aki nem ért velem egyet, ettől független én így látom ezt a témát. :)
"Hogy őszinte legyek, szerintem őrültség azt hinni, hogy a démonok csak gonoszak lehetnek. Én úgy gondolom, hogy tekintettel arra, hogy mennyi... pozitív intuitású démon létezik (teszem azt, Sammael, a művészetek démona), képtelenségnek tartom, hogy mind ártani akar az embernek."
- Dühös démon van, gonosz nincs! Egyszerű, nem kell őket feldühíteni a hülyeségeinkkel...
"Igen, igen vannak olyanok, akik fájdalmat és kínt okoznak, ez biztos."
- Az emberek is okoznak olykor fájdalmat és kínt egymásnak, vagy tévednék? De az még nem jelenti azt, hogy velejéig gonosz lenne az illető; a Démonoknak, ha beleképzelhetnénk magunkat a helyzetükbe nagyon is töretlen a türelmük hozzánk!
"A szellemek jelenléte számomra mindig nyomasztó érzés volt, próbáltam nem félni, de néha nem tudtam uralkodni magamon, és ez volt a legrosszabb. Sokan mondják hogy nem veszélyes dolog szellemet idézni, pedig igenis is, elég kemény dolgokat tudnak ők is művelni."
-A szellemektől engem is kiráz a hideg, szó szerint, de érdekes módon a Démonoktól és Sátántól soha; sőt a legcsodálatosabb érzés, amikor érzem a jelenlétüket.
"Démont még nem idéztem, talán pont azért, mert nem éreztem méltónak rá magamat. Viszont én úgy tudom, hogy démononként változik az, hogy mit érzel a jelenlétükben. Szagok, illatok, hő és fizikai megnyilvánulások, hangok... "személyenként" változik."
-Hoppá, na ez érdekes, most épp ez az a téma, ami engem is foglalkoztat. Csak alátámasztani tudom, amit írtál...
"Nekem ez a meglátásom, biztos lesz, aki nem ért velem egyet, ettől független én így látom ezt a témát. :)"
- Aki nem ért veled egyet, az nem tud semmit! Ne foglalkozz velük!
# 14 Dikk, ki ez a büdös, tanulatlan paraszt?
Hiszed vagy sem, ezek a fogalmak az ősi pogány mitológiákban gyökereznek. Senki nem állította, hogy kötelező ezekben hinni, én pl. történelmi perspektívából szemlélődöm. Ha téged nem érdekel a történelem, húzzál innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!