Talán meglátogatott? ( a többi lent )
Figyelt kérdés
Ma hajnali 3 kor megébredtem ( magamtól ) , es ki akartam volna menni inni , - csak az én szobámban ment a tv , a házban mindenhol le volt kapcsolva a lámpával együtt .- kinyitottam a szobám ajtaját es láttam ahogy a kutyám ( a kutyám mindíg bent van a házban ) néz a bejárati ajtóra - néma csend volt , a kutya sem ugatott - ahogy kinyitottam az ajtót a kutyám szépen lassan csak a fejével felém fordult , ugyanúgy ült csak a fejét fordította felém és nézett rám (nyugi nem tekerte ki a nyakát mert mellette voltam nem a háta mögött ) es észre vettem hogy ugyanolyan zóld macskaszeme van mint a macskámnak aki már 1éve meghalt . Amikor észre vettem a szemét elfordultam , felkapcsoltam a lámpát és amikor visszanéztem nem volt ott . Nem hallottam hogy elment és amint felkapcsoltam a lámpát kijöttem a konyhába és a kutyám békésen aludt a helyén . A macskámat nagyon szerettem amíg élt eggyutt aludtam vele , es sokszor álmodok vele . Egyszer álmomban beszeltem is vele és álmomban azt mondta hogy : azert van az álmaimban mert tudja h azt szeretném h velem legyen .2014. júl. 26. 14:44
1/2 anonim válasza:
Tök jó,nincs mitől félned.
Milyen cicu volt?
2/2 A kérdező kommentje:
Keverék :) es mar nagyon kiskorom óta velem volt
2014. júl. 27. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!