Vajon tényleg itt volt?
7 éves voltam, amikor elvesztettem édesapámat. vele álmodtam a halál éjszakáján, azt, hogy hazajött fehér öltönyben azt mondta hogy szeret, jól van és már nem fáj neki semmi, és hogy mindig legyek önmagam. De ez még semmi ! a halála után pár hónappal fura dolgok történtek a házunkban.. a szemem láttára leesett az asztal KÖZEPÉRŐL a telefonom. a dvd lejátszó elindult úgy, hogy be sem volt dugva és még csak dvd sem volt benne. a bólogató kutya elkezdett bólogatni a szekrényen, amikor ültünk és kártátyunk a haverjaival, meg a családdal..hideg volt az egész ház, hiába fűtöttünk. ( karácsony előtt halt meg) .
tényleg itt volt? vagy mi volt ez az egész ?? HELP
"7 éves voltam..."
Elég fiatal lehetsz, ha akkor már volt rádiótelefon és DVD-lejátszó.
Asztal közepéről LEESNI bármi is csak akkor tud, ha ott lyuk van, akkor viszont odatenned sem lehet.
A DVD-lejátszó (hacsak nem elemes...) "csak úgy", energia nélköl elindulni nem tud.
Ráadásul, ahhoz, hogy elindítható legyen, nem kell lemeznek benne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!