Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vajon tényleg itt volt?

Entschuldigung kérdése:

Vajon tényleg itt volt?

Figyelt kérdés

7 éves voltam, amikor elvesztettem édesapámat. vele álmodtam a halál éjszakáján, azt, hogy hazajött fehér öltönyben azt mondta hogy szeret, jól van és már nem fáj neki semmi, és hogy mindig legyek önmagam. De ez még semmi ! a halála után pár hónappal fura dolgok történtek a házunkban.. a szemem láttára leesett az asztal KÖZEPÉRŐL a telefonom. a dvd lejátszó elindult úgy, hogy be sem volt dugva és még csak dvd sem volt benne. a bólogató kutya elkezdett bólogatni a szekrényen, amikor ültünk és kártátyunk a haverjaival, meg a családdal..hideg volt az egész ház, hiába fűtöttünk. ( karácsony előtt halt meg) .

tényleg itt volt? vagy mi volt ez az egész ?? HELP

2014. júl. 19. 20:20
 1/3 anonim válasza:
Szerintem igen:) csak vigyáz rátok és ezzel jelzi, hogy nem hagyott el titeket. Velem is szoktak ilyen dolgok történni de már megszoktam, én érzéknyebb is vagyok az ilyenekre, érzem ha itt van valaki. Beszélhetsz is hozzá ha nem félsz vagy nem tudom, én max annyit szoktam hogy "nemár légyszives", de csak ha nagyon erősen érzem és már nem bírom.. A család nagyobb eseményein nagyobb az esély hogy megjelenik, de semmiféle képpen ne félj tőle:)
2014. júl. 19. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:

"7 éves voltam..."

Elég fiatal lehetsz, ha akkor már volt rádiótelefon és DVD-lejátszó.

Asztal közepéről LEESNI bármi is csak akkor tud, ha ott lyuk van, akkor viszont odatenned sem lehet.

A DVD-lejátszó (hacsak nem elemes...) "csak úgy", energia nélköl elindulni nem tud.

Ráadásul, ahhoz, hogy elindítható legyen, nem kell lemeznek benne lenni.

2014. júl. 20. 23:00
 3/3 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, és nem szokásom képzelődni ;)
2014. júl. 20. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!