Utánanéztem már ennek az indigógyerek dolognak és elvileg nekem is annak kellene lennem, bár még senki nem mondta. Talán mert az ismerőseim közül senki nem hisz semmilyen ezoterikus mizében :D
Amúgy én azt nem értem, hogy miben lesz nekem jobb attól, hogy indigó vagyok? Mert én semmi pluszt nem tapasztaltam.
Nem jobb az életem , sőt rosszabb mint másoknak. Tuti nem az indigó dolog miatt, csupán szar helyre születtem
2014. júl. 13. 21:07
12/24 A kérdező kommentje:
Én sem értem:) Már elfogadtam hogy mások szerint ez vagyok, de én nem érzem magam különlegesnek e miatt. Szóval értelmetlen dolog.
2014. júl. 13. 21:14
13/24 anonim válasza:
én "placenta pink" vagyok mert a szerelem nyarában születtem édesanyám meg barátaim szerint egy igazi bimbódzó rózsáskert a szívem szeretek mindenkit és mindent :)
2014. júl. 14. 00:42
14/24 anonim válasza:
Én is most olvasók erről először nagy butaság az egész a pszichiátriá szoruló embereket úgy állítják be, mintha valami földönkívüliek előhírnökei volnának: [link]
Elsőként miért mondja rád mindenki azt nem tudom, mivel nem ismerlek.
Másodszor nem mindenki mondja rád hisz, ahogy mondtad miért mondja rád "mindenki" én pedig nem emlékszem, hogy ezt mondtam volna neked, mivel még 1 perccel ezelőtt nem is tudtam az indigó gyerekekről.
Harmadszor kíváncsi volnék kicsoda ez a mindenki.
2014. júl. 14. 00:51
15/24 anonim válasza:
Azért vagy indigó gyerek, mert ha rádírnak, miközben egy papíron fekszel, akkor az láthatóvá válik a papíron. Érted?
2014. júl. 14. 02:16
16/24 anonim válasza:
Most már a gyémánt gyermek a menő... :)))
2014. júl. 14. 08:26
17/24 anonim válasza:
Rosszalkov áruld már el, hogy egy indigó gyerek miért szorul pszichiátriai kezelésre ? Attól mert használja a fejét és kritikus a külvilággal szemben ? Mert nagy az önbizalmuk ? Vagy mert intelligensek és sok önálló gondolatuk van ? Inkább az olyan primitív embereket kéne bezárni akik azt gondolják ha valaki már nem béget együtt a nyájjal az komplett őrült .
2014. júl. 14. 09:58
18/24 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon köszönöm! :)
2014. júl. 14. 10:05
19/24 anonim válasza:
17 Nem rossz indulatból mondtam, de elolvastam egy-két cikket a témáról a be forduló zárkózott gyerekeket állítják be indigó gyermeknek az ezoterikus szülők nagyon el ferdítik a valóságot azért monodtam, hogy pszichiátriá kezelésre szorulnak, mert az ilyen gyermekek be fordulnak a közösségbe nem tudnak beilleszkedni bár hiperaktívak és nagyon fogékonyak az információra, de mégis pszichiátriá kezelésre szorulnak a saját érdekükben, hogy később beilleszkedjenek nem azt mondom, hogy őrültek nem értem miért érzitek ezt sértésnek.
2014. júl. 14. 15:59
20/24 anonim válasza:
Felhínám a figyelmed szemernyi rosszindulattal sem, hogy hiányos a kérdésed. Szerintem ha eddig nem tetted, hát olvass utána ennek a témának ha ennyire érdekel, ahogy írtad rád illik ezeknek a gyerekeknek a "leírása", és ezzel a kijelentéseddel gondolom meg is válaszoltad magadnak a kérdésedet... Másképpen pedig ha csak az alap kérdést teszed fel nekünk ami fent látható, más információk nélkül, őszintén, honnan a kispárna csücskünkből szívjuk ki a választ??
pl.: Szerintetek miért mondja mindenki hogy hupikék asztalterítőt vegyek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!