Milyen összefüggésben állnak a szellemek és a földönkívüliek?
A szellemekben nem hiszek a földönkívüliekben annál inkább de persze mind a kettő létezhet.
Hallottam már olyanról hogy szellemek kísértenek egy házban meg ördögűzésről és hallottam már olyanról is hogy egy embert elraboltak a földönkívüliek vagy meglátogatják éjszaka (Bár a földönkívülieket én legalább is nem így képzelem el) de olyanról még nem hallottam hogy egy embert ördögűzés közben rabolják el a földönkívüliek vagy bármi más. Tegyük fel hogy mind a kettő létezik de akkor ezek hogyan függhetnek össze?
Lehetőleg valaki olyan írjon aki mind a kettőben hisz (bár ez sokak szerint nem a hit kérdése)és tud egy konkrét választ adni a kettő összefüggésére. Az olyan válaszok nem érdekelnek hogy mert egyik létezik másik nem.
Graham Hancock: A természetfeletti: találkozás az emberiség ősi tanítóival című könyve pontosan erről szól. A szellemek és a földönkívüliek lehetséges azonosságáról.
Ő Dél-Amerikában ayahuasca hatása alatt átélt látomásairól ír (meg más tájakon, pl. Afrikában), amitől eléggé felállt a hátamon a szőr!
És van egy nagyon király film is, a "Skinwalker Ranch", online is meg lehet nézni magyarul. Na, abban is valami ilyesmi. Nem ördögűzés, hanem földönkívüliekről szól, de eléggé kísérteties
" A szellemek és a földönkívüliek lehetséges azonosságáról. "
Ezt el sem hiszem -.-
én...én én :O ennyire buta kérdést életemben nem láttam még pedig tényleg láttam egy párat emellett nem tudtam elmenni szó nélkül először is Kérdező közölni szeretném veled hogy...nagyon sajnálom hogy megszülettél mert "ember" létedre nem állsz birtokában a gondolkodásnak igazából jobb lenne ha meghalnál :)
Másrészt a kérdés értelmetlen mi köze vagy egy másik bolygón kifejlődött intelligens életnek a szellemekhez? :O (azon kívül hogy ha meghalnak nekik is van lelkül...) ahh -.-'
A szellemek nem értem miért állnak kapcsolatban az elhunyt emberek lelkével. Egyébként a lélek is furcsa fogalom, mert kimutatni, megfogni, érzékelni nem tudjuk. Tehát aki a tényszerűséget pártolja, nem jut eszébe megnevezni valamit, ami nincs.
A földön kívüli élet pedig létezik, csak nem jön ide, egy olyan fajt meglátogatni, ami mindent elpusztít maga körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!