Mit jelenthet? Vagy mit tehetnek ellene?
Nem régen, valamelyik este nem tudtam aludni, így a barátnőmmel cseteltem...
Az ajtót nyitva hagytam, hogy jöjjön be egy kis meleg a szobánkba (mivel tél volt, és a konyhában égett a kandalló). Olyan éjfél után egy óra körül lehettet, mikor egy alakot pillantottam meg az ágyról lenezve (emeletes ágy felső részén voltam), a kandalló megvilágította. Az asztalunk előtt állt és meredten nézte az a vele szemben lévő ablakot. Az arcát nem láttam, a hosszú fehér ruhája (vagy háló ingje, nem tudom..) teljesen földig ért, és közép hosszú (valltol lentebb) fekete haja volt. Fiatal lány volt, kb 10-12 éves körüli. 1-2 percig néztem mozdulatlanul.
Rettentően megijedtem, a szívem heves vert, mozdulni sem tudtam a remulettol.... A telefonom rezdulese zokkentett ki ebből az "állapotból '', leirhatatlanul megremultem. Mire vissza néztem már nem volt ott senki. Aznap nem tudtam vissza aludni, így egész este csak forgolodtam, reggel pedig hulla voltam a faradsagtol...
Ezt csak egy barátnőmnek mondtam el, mert ő szokott ilyen rém történeteket írni, és vele is történtek már hasonló természet feletti események.
Ezután történt egy nagyon furcsa dolog...
Kollégista vagyok, egy szobában 4-en vagyunk lányok. Egyik reggel a szobatarrsam mesélte, rémülten, hogy valakit látott mellettem... Hihetetlen de az " illető" pontosan úgy néz ki mint ahogy a barátnőmnek meséltem. Pedig a szobatatsamnak egy szót sem szóltam arról, ami otthol történt.
Azóta velem nem esett meg hasonló.... De akkor is aggaszt, hogy ki, vagy inkább mi lehettet az a valami..?
Valami tanácsot szeretnék kapni, aki jártas az e féle esetekben, hogy mégis mit tegyek?
Előre is köszi a válaszokat! 17/l
És ha már nem látom..? Azóta nem "találkoztam" vele, lehet rám unt.. Vagy nem tudom.
2#: Igen láttam a kört.... Kb 2 eve... De ez csak egy film, nem hiszem h ő lenne az ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!