Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veletek előfordult már?

Veletek előfordult már?

Figyelt kérdés

Veletek előfordult már az,hogy amikor alszol az ágyadban és álmodsz,akkor megálmodod a jövőt?Hogy mi fog történni holnap vagy napok,vagy esetleg hetek múlva?

Én mindig akkor jövök rá;amikor az,amit megálmodtam,hirtelen megvalósul.Én ezeket személy szerint igazából látomásnak nevezem őket. Mert nem olyan tisztán látom,mint egy álmot,hanem mint egy halvány pillanatnyi képet,ami leforog a fejemben.

Na jó,lehet hogy hülyén hangzik.Szóval veletek történt már ilyen?

2014. jún. 24. 17:08
 1/9 anonim válasza:
Szia..ahogy olvastam a kérdést elcsodálkoztam, eddig azt hittem csak velem történnek ilyenek :) detto ugyan ez amit leirtál csak egyszer-egyszer néha még nappal is bevillannak képek és utána rá 1-2 percre meg is történik :)
2014. jún. 24. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Most jún. 14-ről 15-re virradóan megálmodtam, hogy ki fog esni a 7-es számú Toyota TS040 A Le Mans-ból, mire felkeltem és bekapcsoltam a TV-t Nakajima már szállt is ki az autóból.
2014. jún. 24. 17:37
 3/9 anonim válasza:
Ez a deja vu
2014. jún. 24. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Ahogy az utolsó kommentelő írta, ez a De Ja Vu.

Rengeteg ember megtapasztalja.

Nálam mikor ez történik, akkor zúg a fülem és vibrálva látom a magam elé táruló látványt. Olyankor valami örömérzet társul mellé. Hirtelen bevillan, hogy itt már jártam vagy hogy ez a jelenet már lejátszódott. Mint ha újraélném ezeket a dolgokat. Rengeteg ilyen élményem volt.

Legyen az egy személy, helyszín vagy csak egy cselekedet.

Mindenkinél máshogy jelentkezik ez. Nálam eléggé erősen, de a lényeg hogy bevillan az ember tudatába hogy ez megvolt, megtörtént stb.

2014. jún. 24. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan még nem volt, hogy a 7-es Toyota kiessen vezető helyről :/
2014. jún. 24. 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott néha ilyen lenni, de sajnos nálam mindig csak a rossz dolgok történnek meg. :(
2014. jún. 24. 22:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen néhányszor volt már rá példa. :)
2014. júl. 3. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
amiről sokat morfondírozol, elöbb utóbb álmodsz róla és késöbb bekövetkezik.
2014. júl. 3. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
én már voltam úgy hogy valakire gondoltam és másnap összefutottam vele,.
2014. júl. 3. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!