Milyen szellemvilággal, démonológiával kapcsolatos
könyveket lehet magyar nyelven beszerezni?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a téma, és szeretnék könyveket vásárolni, viszont nem igazán találok hiteles forrásból származó könyveket. Derek Prince: Démonológia c. könyvét szeretném megvásárolni, de sehol se kapható, antikváriumban is csak előjegyezhető, a könyvtárban pedig még nem is hallottak róla..
Tehát tudnátok még ilyen/hasonló témájú, hiteles írótól származó könyveket ajánlani?
Köszönöm a választ, az elsőként említett könyv elég érdekesnek tűnik, valószínűleg elolvasom majd, de a H.P. Lovecraft művek nekem valószínűleg mind fikciók, én pedig tényleg olyan könyvet keresnék, ahol akár igaz történetekkel is találkozhatok.
2014. jún. 17. 10:18
3/6 anonim válasza:
(Elfelejtettem az íróját..Bocsi) A 9..8..7 és folytatásai nekem nagyon tetszettek :)
2014. jún. 17. 11:38
4/6 anonim válasza:
Beszélni akarsz velük vagy csak úgy általánosságban kellene könyv? Amúgy Lovecraftot nem ejteném a helyedben mert van igazság azokban történetekben amiket írt nem mindben de azért van. Az apja az aranyhajnal szabadkőműves rendnek volt a tagja és ő is belefolyt ezekbe a dolgokba. Azt a necronomicon amit mostanában forgalmaznak nem érdem megvenni sokra nem jutsz vele. Nekem 3 példányban van meg 3 írótól azért mondom. Az igazit viszont én is kiolvasnám szívesen de az olvasottak alapján 3 vagy 4 maradt (de szerintem a vakolók már csináltak belőle pár másolatot is :P )
2014. jún. 19. 09:57
5/6 anonim válasza:
Derek Prince könyve az totál keresztény szemszögből tárgyalja az ilyesmit, az csak akkor jó neked, ha magad is keresztény vagy.
(mivel egyetlen kultúrkörbe zár be)
2014. jún. 21. 23:31
6/6 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, engem érdekelne ez az egész téma, és minden szemszögből meg szeretném ismerni. Eddig egyszerűen nem hittem ezekben a dolgokban, aztán történt egy-két dolog az életemben, és nagyon érdeklődni kezdtem a dolgok iránt. Tehát igazából nem csak olvasni szeretnék, de egyenlőre szerintem ott kéne kezdenem. A Derek Prince könyv is érdekelne a "Biblia" szemszögéből, pláne, hogy a vatikán elismerte az ördögűzést. Igazából tényleg mindenféle könyvet szívesen elolvasnék, ami részben tudományos valamennyire. Szóval minden könyv érdekelne, ami okkultizmussal kapcsolatos. Ha tudtok, esetleg filmeket is mondhatnátok, nagyon örülnék neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.