Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Anyám mi lehet? És én mi lehetek?

Anyám mi lehet? És én mi lehetek?

Figyelt kérdés
Figyelem a következő sorok megdöbbentőek lehetnek ,de igazak! Szóval anyukám árvaházban nőt fel és olyan dolgokat élt át (lelkileg és testileg egyaránt) amiben egy gyerek már meghalt volna . anyukám nem tudja honnan ,de 13 éves kora óta tudja ,hogy el kell szenvednie a korbács ütést . Valamint a 8-as szám folyamatosan üldözi a családunkat. A jövőben sem javult a helyzet szintén olyan dolgokat élt át amiben más meghalt volna pl: meghalt a vőlegénye meghalt a családja, apámmal rossz lett a viszonya stb. és most ért el arra a pontra ,hogy sokan rosszul vannak körülette ,rák ,munka, lélek stb. és ezért most verette meg magát egy pasival ,de a furcsa az,hogy fel sem kellet volna tudnia állni ,de feltudott sőt nem is fáj neki és nem is látszik. A még furább ,hogy a rákos barátnője ezután egy héttel megy gyógyult. kérlek segítsetek mi lehet az anyám mert az szinte biztos ,hogy nem ember. Kérlek most a szkeptikusok kerüljenek.

2014. jún. 11. 21:48
1 2
 11/11 anonim válasza:

en is turom a fajdalmat,mert Jezus is kibirta,de nem veretem meg senkivels em magam :D

Segits anyukadon,valahogy....

2014. jún. 19. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!