Mitől eshet le egy gyertya?! Nagyon megijedtünk! (több lent)
Még régen történt, a következő eset. Nem hiszek a szellemekben, sem semmiben, de gondoltam itt teszem fel a kérdésem, mert nekem ez egy kicsit természetfeletti.
Az a lényeg, hogy egy nagyon közeli ismerősünk meghalt, elütötte egy autó. Még másnap este tévéztem A szüleimmel és a tv tetején égő gyertya rendre a tv tetejének a szélére csúszott, majd lezuhant. Persze minden tök mocskos lett.
Nos szerintem a tv-nek a hülye rezgéseitől lehetett, vagy mert lement egy autó vagy nemtom. Több dísztárgyat tartunk a tv-n, de azok meg sem mozdultak. ez vajon mi lehetett?
Bar nem biztos de szerintem felfedeztel egy erdekes jelenseget
Gravitacio a neve
Hidd el a gyertya csak ugy lecsuszott ennyi
hát ha olyan helyen volt, ahol nem kellett volna leesnie (magyarán lapos helyen a tv tetején, és ha régebben is ott volt, nem esett le, csak akkor), akkor attól tartok lehet, hogy valami természetfeletti van a dolog mögött, velem is történt ilyen.
magyarán, ha a gyertya nem volt hajlamos a leesésre, mindig ugyanott volt, és még akkor sem esett le, amikor autó ment el a mázatok mellett, vagy vonat, stb., akkor az természetfeletti lehet AKÁR...
4.: váóóó!! you dont sayy!!! o_o szerinted én nem tudom? az oké, hogy leesett, hogy csúszott le a tökéletesen vízszintes tv-ről, amikor a többi dolog nem? Kicsit értelmesebb válaszokat várok ennél, mondjuk a gyertya tartójának a sűrűsége (üveg, lapos üveg) jobban berezonált mondjuk az utcában elhaladó autótól, és emiatt eshetett le. Kicsit pórias lenne így a gravitációra mutogatni, mert tudtommal a gravitáció függőleges irányba, a föld középpont felé mutat. Nem? akkor gondolom a föld középpontja nem vízszintesen halad át a horizonton...-.-
5.: nem nagyon hiszek ezekben, de még így évekkel után is furcsának találom az esetet. Lehet, hogy csak belemagyarázás, de eléggé különös a halál időpontja, az érintett személy megemlítése és a leesés időpontja. Szóval fura. Érdekelne, hogy ki tud valami fizikai magyarázatot adni erre.
Véletlen egybeesés. Amúgy pedig működés közben a tévé melegszik. A gyertya paraffinja, ha meglágyul, egész jó kenőanyag, úgyhogy szépen lassan lecsúszhat, főleg, ha a készülék tokozása kisit rezonál is a hangok miatt. Fölösleges természetfelettire gondolni, mert szellemek nem léteznek.
Javaslat: ilyen kérdéseket ne az ezó rovatba írjál ki, kivéve, ha röhögni akarsz. Most szerencséd volt. Még.
Utolsó: Köszönöm a választ, valószínűleg olvadhat, de mivel üveg talpon volt, ezért nehezen tudom elképzelni. Kivéve, ha az olvadó anyag úgy folyik, hogy az üvegtalp egy része a "levegőben" van és túl nagy lesz a súly azon az oldalon.
Pont tegnap toltam odébb az asztalt és a tányéron lévő villa és tányér kivételével a kés a húsára berezonált és csak az csúszott arrébb. :P Szóval lehet, hogy meg van a rejtély oldva. :D
Azért írtam ide, mert lehet másnak is van hasonló története, csak ő megfejtette, vagy kicsit több ténnyel tudja alátámasztani. :D Amúgy tudom, hogy szellemek nem léteznek, legalábbis ezen a Földön biztos nem. :D Ki tudja, hogy egy másik távoli bolygón micsoda életjelenségek vannak :D
Kedves kérdező! :)
SZELLEM VOLT AKKOR B++++!!4 4-es voltam. remélem ez már számodra értelmesebb volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!