Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A barátom vámpír?

A barátom vámpír?

Figyelt kérdés

A jelek nagyon arra utalnak!

És tényleg csak úgy tudom meg az igazat ha karót döfök a szívébe?

2014. máj. 25. 02:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
97%
És ha vámpír? Rájöttél és az első gondolatod az, hogy azzal deríted ki, fájdalmat okozol neki? Undorítóak az emberek.
2014. máj. 26. 00:19
 12/32 anonim ***** válasza:
57%
Lehet hogy csak olyanok a fogai. Nekem is voltak olyan fogaim amit a fogorvos lereszelt, ès a helyükre àlltak egypàr èv mùlva mert kicsit kívül àlltak. Ha pedig fèl napra menni akkor vagy porfíriàs (ùgynevezett vàmpírbetegsèg) vagy bolond.
2014. máj. 26. 13:29
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne döfj karòt a szívèbe mert börtönben fogsz kikötni gyilkossàg vàdjàval
2014. máj. 26. 13:30
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz a barátoddal kérdező, megérzi ha menstruálsz, és kiszívja.
2014. máj. 26. 13:39
 15/32 anonim ***** válasza:
8%

KEdves kérdezö!

Aza a baj hogy az egy buta tévésorozatbol indulsz ki.itt egy link az igazi vámpirokrol ha ezek után ráismersz,akkor az. [link]

2014. máj. 26. 13:59
 16/32 anonim ***** válasza:
És ha azt mondom, hogy úgy tudod meg az igazat akkor megölöd?
2014. máj. 26. 22:48
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Úristen! Te normális vagy??? Úgy őszintén?

"A jelek nagyon arra utalnak!"

Milyen jelek???

"És tényleg csak úgy tudom meg az igazat ha karót döfök a szívébe?"

EZT meg honnan a pokolból vetted??? Még filmekben sem úgy derítik ki valakiről, hogy vámpír, hogy felnyársalják! IQ-fighter...

2014. máj. 27. 14:59
 18/32 A kérdező kommentje:

Szerinted milyen jelek?

Nagyok a szemfogai, nem szeret a napon lenni és amúgy még enni sem láttam soha, egyszer egy egész este fenntmaradt alvás nélkül! Teljesen biztos vagyok benne hogy egy gonosz lélek!

A válaszíró 43%-ban hasznos válaszokat ad. -> látszik hogy mennyire hasznosak a válaszaid, légyszíves ne sértsél meg.

Az egyik hozzászólónak megköszönöm, valószínüleg egy lycanvampire -al van dolgom.

Aki ismer egyéb vámpírűzési techinákak kérem írja le ide!

2014. máj. 27. 16:02
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyéb vámpírűzési technika az, hogy a könyveket, filmeket ép értelemmel és lélekkel kell fogyasztani. Ha a fikciót nem tudod elkülöníteni a valóságtól, akkor inkább kerüld el ezeket!

Vámpírok, gonosz lelkek nem voltak, nem vannak, nem lesznek. Tudatlan, ostoba emberek sajnos bőven.

2014. máj. 27. 16:33
 20/32 anonim ***** válasza:
90%

15ös - hát ez tényleg hasznos link volt. nagyjából egy 13 éves rakhatta össze, de még tőle is nagyon színvonaltalan. és az ilyen-t hogy lehet j-vel írni?

na mindegy.

kedves kérdező, szerintem szakíts a barátoddal. ő is jobban jár. vagy legalább beszélgess el vele arról, hogy vámpír e, vagy miért nem szeret a napon lenni, illetve, hogy miért nem eszik. - mond neki azt is, hogy ha nem vámpír és továbbra sem eszik, akkor menjen el orvoshoz.

egyszer fent maradt alvás nélkül egy egész éjszaka. húha. ilyenre senki nem képes. - amúgy akkor te is fent voltál egész éjjel ha ezt tudod, szóval te is vámpír lehetsz.

olyan jókat tudtok írni. néha már azt kívánom, hogy én is egyszer találkozzam egy vámpírral, vérfarkassal, démonnal, szíriuszival vagy raptoiddal, vagy akármicsodával és aztán gyengülhetek itt a gyakorin.

2014. máj. 27. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!