A barátom vámpír?
Figyelt kérdés
A jelek nagyon arra utalnak!
És tényleg csak úgy tudom meg az igazat ha karót döfök a szívébe?
2014. máj. 25. 02:13
1/32 anonim válasza:
Szerintem elég, ha jól megnézed, mennyire hasonlít Robert Pattinsonra...
2/32 anonim válasza:
Ha Edwardnak hívják, akkor elég valószínű.
3/32 anonim válasza:
Kilóg a két szemfoga és vértől csöpög?
5/32 anonim válasza:
A valóságban nem léteznek vámpírok.
6/32 anonim válasza:
Én csak azt sajnálom, hogy ilyen $zar filmek és könyvek tönkretették a vámpírokat. Ha valaki ma meghallja a kevésbé értelmesebbje közül a vámpír szót, röhögni kezd meg buz.izni, nem pedig a több száz éves, társadalom mocskából kiábrándult, művelt, bölcs, életunt, kitaszított lényekre gondol.
7/32 A kérdező kommentje:
Nem hasonlít Robert Pattinsonra és nem Edward a neve, és igen a szemfogai kicsit nagyobbak.
A vámpírok igenis léteznek!
Az Odaátban azt láttam hogy le kell őket fejezni, de ha meglövöm őket egy halott vérébe mártott nyílvesszővel/golyóval legyengülnek. Ez igaz?
2014. máj. 25. 12:18
8/32 anonim válasza:
9/32 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesnek hiheted magad, a 8-10 éves kisgyerekek viselkednek így!
Kívánom hogy még ma este jöjjön el hozzád egy vámpír hogy higgyél benne.
2014. máj. 25. 12:35
10/32 anonim válasza:
Annak én is örülnék, ha eljönne egy, nem lennék szkeptikus, és veled együtt osztanám az észt. :D
És te, hány éves vagy? 13?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!