Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Volt már olyan érzésed mintha...

Volt már olyan érzésed mintha ott lennének este a szellemek veled?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 13:19
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

itt olvasgatom az ilyen történeteket és tök bevagyok fosva:S

azt érzem mintha lenne vki/vmi mögöttem:S

BORZAZTÓ ÉRZÉS!

2010. máj. 4. 17:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Este nem, mert mielőtt lefeküdnék, megkérem az összes szellemet, hogy ne jöjjenek a szobám közelébe, hogy nyugodtan tudjak aludni.

Viszont történt velem is ijesztő dolog.

Egyik nap hazajött anyu és elmondta, hogy meghalt a nagymama. Szomorú voltam, viszont nem érintett meg mélyen a dolog mivel nem volt köztünk szoros kapcsolat. Aznap este lepihentem aludni, álmodtam valamit ami szép lassan megszakadt és hallottam, hogy beszél valaki hozzám. Halkan mondta az elején aztán egyre hangosabban. Ugyanazt mondta folyamatosan, levegővétel nélkül. Ahogy egyre hangosabban mondta éreztem, hogy valaki ráült a lábamra, nyomta bele az ágyba, aztán a csípőmet is, már nem álmodtam de talán fent sem voltam nem tudom, csak azon járt az eszem, hogy felülök és felkapcsolom a villanyt de nem bírtam mert erősen nyomott az a valami bele az ágyba.

Miután feltudtam ülni egyből felkapcsoltam a villanyt. Szerintem a nagymamám szelleme akart valamit mondani.

Azóta nem alszok teljes sötétségben.

2010. máj. 5. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:
nálam már voltak
2010. máj. 9. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Most is itt van a szobában egy. És folyamatosan "beszél" hozzám , s nagyon fázok....nem jó érzés. Néha olyanokat is mond hogy : meghalsz! Nem , nem vagyok bolond
2010. jún. 6. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Alap dolog hogy ott vannak körülöttetek... aki érzékeli őket meditáljon sokat lelki energiát ad és ha azt fel tudod használni (koncentrálsz arra hogy távol tartsd őket) akkor békén hagynak ha nem túl erősek. Aki meg nem érzékeli őket az felejtse el a meditációt mert azzal kiélesednek az érzékei és érezni fogja hogy jelen vannak!!!
2010. szept. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!