Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Aztak.. [ ezmiez? :O] NEM...

Aztak.. [ ezmiez? :O] NEM VICC! [ lent ]

Figyelt kérdés

Hellósztok... nem tudom hogy ezt nekem le lehetne szabad írni... de... már nem tudok hol tanácsot kérni....

Mielőtt elkezdem mondókámat: NEM KAMU! ILYENNEL SOHA NEM KAMUZNÉK!!!

Na a történet:

Van egy nővérem [ fél tesó ], 28 éves, papája már meghalt, régen.

Külön házban laknak a férjével, ami eddig normálisnak bizonyult.

A nővérem " furcsán " szokta magát érezni a házban, majd elhívtunk egy srácot, akinek meghalt a papája, és ÁLLÍTÓLAG médium

A srác azt mondta, hogy a padláson van a nővérem papája " szelleme/lelke " [ nem tudom hogy szokták az ilyet mondani ]. A nővéremnek van egy 9 hónapos babája, és a padlás körül mindig bámulja meredten az egyik sarkot. [ csak azt ]. Fél percen keresztül meredten...

Én ritkán alszok nővéreméknél, de SOHA nem érzem magam biztonságban.

A padlás körül nagyon hideg szokott lenni.

A nővérem valamelyik éjszaka az ágyuk feletti falon három kopogást hallott, gyors ütemben. Felkelt és elkezdett sírni. [ NEM ÁLMODTA ].

Ennyi lenne, legalább is ennyiről tudok....

Mi lehet ez? [ NEM KAMU ]

2014. ápr. 21. 20:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Előbb írtad ... A PAPÁJA SZELLEME :) szerintem tudatni akarja hogy ott van és hogy vegyétek észre ...
2014. ápr. 21. 20:29
 2/20 anonim válasza:
100%

"A padlás körül nagyon hideg szokott lenni. "

mint építőipari thermográfus tudnék ide sok mindent írni, de áhh minek...

2014. ápr. 21. 21:00
 3/20 anonim ***** válasza:
Úgylátszik a dilatációról sem hallottál még :)
2014. ápr. 21. 21:06
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Papája szelleme miért lenne hideg?
2014. ápr. 21. 21:34
 5/20 anonim ***** válasza:
54%
mér, ha meghalt meleg?
2014. ápr. 21. 21:37
 6/20 niggamaci ***** válasza:
9%

Ch szkeptikusok...

Én elhiszem amit írtál. Az, hogy a gyerek bámul, az meglehet, mert ilyen fiatalon még látják az ilyeneket a kicsik. Aztán ez késôbb elmúlik (ritkábban viszont megmarad > médium).

Ha a papa szelleme, akkor van oka, amiért még ott van.

A hideg pedig onnan ered, hogy a szellemek a körülöttük lévô dolgokból szívják el az energiát, egyszóval minden meleget is.

2014. ápr. 21. 21:39
 7/20 anonim ***** válasza:
Mit lehet tenni? El kell siratni a halottat? Imádkozni kell, hogy távozhasson a túlvilágra?
2014. ápr. 21. 21:57
 8/20 anonim ***** válasza:
53%

"mér, ha meghalt meleg?"

Mér, attól meleg lesz, ha meghal? :D

A médiumok arra valók, hogy ügyes porhintéssel átverjék a hiszékeny embereket. Vagy ebből élnek, vagy hobbiból, valamiféle perverz élvezetből szeretik többnek láttatni magukat az átlagnál. Van aki csak így tud kitűnni a tömegből.

Az meg hogy a csecsemők, kisgyermekek mereven néznek valamit, az semmit sem jelent. Főleg nem azt, hogy szellemet látnának (megnyugtatlak, szellemek amúgy sem léteznek a valóságban). Én pl. gyakran percekig el tudtam nézni kiskoromban a szoba éleinek egy sarokba összefutását, így fedezvén fel a térbeli szögek és a 3 dimenzió mibenlétét. Összesen 14 sarok volt a szobámban a szokványos 8 helyett, szóval volt mit számolgatni és nézegetni. Így visszagondolva, olyankor tuti én is ilyen meredt "szellemlátónak" tűnhettem volna egy külső szemlélő számára :D

Különben is, nagypapa mi a túrót csinálna éveken át a sötét padláson? Hiszen még a pókhálókkal se tud mit kezdeni a padláson, és a laza port sem tudja felkavarni, ami a gerendákra ülepedik le...

2014. ápr. 21. 23:32
 9/20 anonim ***** válasza:
Attól hogy te nem hiszel bennük vannak xD többen álitják én is tapasztaltam am meg léteznek igazi médiumok amik ténleg képesek a tulvilággal kapcsolatba jönni pl :Theresa Caputo szerintem nézz utána és utána tegyél vélemményt :)
2014. ápr. 21. 23:40
 10/20 anonim ***** válasza:
40%
Én is képes vagyok érzékelni itt a mi síkunkon maradt entitásokat vagy azoknak energia "maradványát", de nem roadshowzok, hogy médiumkodjak :) Szóval szkeptikusok, nem csak szélhámosok vannak... Az a ti egyéni meglátásotok, hogy miben hisztek.
2014. ápr. 22. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!