Mi ez a loú meg veccő mánia?! Ezmiez?!
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 23:31
1/12 anonim válasza:
Ne kérdöjelezd meg a veccö erejét te pogány!
A loúk elleni leghatásosabb fegyver, persze a bézbózveccöt leszámítva. Én a helyedben beszereznék egyet most azonnal...
2/12 anonim válasza:
Óu há mindjá fepattanok a loúvamra oztat úgy megveccőzlek hogy úgyfogsz sikítani mint dzsásztín bíbőr. Te kis hitetlen Mugli!
3/12 anonim válasza:
Valami idióta kitalálta egy kérdésben, hogy megtámadta a loú ő meg veccővel elkergette.
4/12 anonim válasza:
Azért az nem semmi, az se semmi, mert miért lenne valami, ha már ide van írva, nem? De. Szóval, a loú nem mánia, a szencségit. Látnak itt mindenfélét, meg hallanak hangokat is sokan ebben a kategóriában, mégis csak aki loút látott az idióta? Nem igazságos, sőt felháborító, SŐT lerúgom a villanyórát, MOST azonnal.
5/12 anonim válasza:
Amúgy én már azt is hallottam, hogy a loúk fogják majd legyőzni a reptoidokat december 21.-én, mivel nincs veccőjük.
6/12 x) válasza:
Tiszteld a loú erejét barátom, tiszteld. "Pont akkora volt mint egy loú csak nagyobb" :DD (remélem emlékszünk erre a gyöngyszemre.)
7/12 anonim válasza:
Meg arra is, hogy loú, de inkább kutya.
8/12 anonim válasza:
x) ez a gyöngyszem a loú alap jellemzésének része lett :D
9/12 anonim válasza:
Amúgy most már bevallhatom, hogy én írtam ki a loús kérdést haver felhasználójáról, ami bannolva is lett miatta :( Nagyon jókat nevettem a válaszokon.
10/12 anonim válasza:
XD Banyek írjatok egy regényt a luó-roú, koúrva nagy voúna! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!