Angyal jellent meg az égen? Bőven lent
Figyelt kérdés
Na szóval.feküdtem a hintában és már be akkartam meni a házba,feláltam felnéztem az égre és láttam egy alakot nagyon hasonlított angyalra és ment felfele a felhőkhöz,gyorsan beszaladta a telefonomér hogy lefényképezem és amikor kijötem nem volt ott semmi.és azelőtt istenhez imátkoztam és kértem tőle valamit.Ez mit jelenthet?vagy ez egy jel volt?2014. ápr. 19. 12:53
2/5 LamboLover válasza:
mit szívsz??
k..urvajó lehet..
3/5 anonim válasza:
Igen, egy angyal volt. Meglátta a helyesírásodat, azért menekült olyan gyorsan.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne elé bele magad a hulye hozzászólásokat hagyd a francba.. Szoval szerintem bármi lehetett, repülőgép bármi.. De ha te hiszel benne az szamit csak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!