Az angyalok át tudnak lényegülni emberré? . és
fordítva?
Az szeretnél lenni/valakit vissza változtatni??
Ha jól emlékszem amit nekem mondtak az angyal nem 1 faj hanem 1 állapot tehát bárki elérheti.
2014. jan. 12. 23:48
2014. jan. 13. 00:43
Lehetséges...,de nem tudom biztosra... Álmomban lehet hogy angyallá váltam, arany szárnyaim voltak, és arany fény jött ki belőlem ami erősen fénylett ,de mondjuk az is lehet,hogy az voltam,csak nem tudok róla...,esetleg előző életemben....,de az is lehet,h sose voltam,csak azzá válhatok... ,esetleg...,és a jövőt álmodtam volna meg... avagy csak az emberi agy játszik velünk egy "világban benne" ... :)
2014. jan. 13. 02:39
4/11 A kérdező kommentje:
csak elméletileg kérdeztem, ki mit tud, vagy gondol a témáról, semmi spekuláció nincs benne :)
Az angyal a Bibliában szereplő mítikus lény. Azelőtt a kutya sem ismerte ezt a fogalmat és akkor is csak főleg Európában. Akkor szerinted?
Mi van más kultúrákkal, népekkel? Vagy ők megint le vannak sz*rva?
2014. jan. 13. 22:51
Angyalok nincsenek a skynet végzet velük
2014. jan. 14. 10:29
7/11 A kérdező kommentje:
minden kultúrában vannak természetfölötti lények, nem kell messzire menni, elég megemlíteni Afrikát, ahol fekete Jézus van a falakon. ki hogy értelmezi, látja, gondolja, érzi, ismeri,tapasztalja. az angyalok szellemi lények. azt a szárnyat a eu-ben képzeték oda, mert nehéz egy olyan lényről fantáziálni, ami csak lélekként létezik. az akkori emberek nem tudták volna elképzelni szárnyak nélkül őket, pedig nincs túl sok szükségük rá, még emberi testben sem
8/11 A kérdező kommentje:
A skynet pedig nekem bevallotta, hogy csak a film kedvéért csinálták, tehát még mindig léteznek! hihih
Az angyal egy lélek puszta energiaként létezik nincs teste.
A kereszténység szerint az angyal lehet befolyással az emberre úgy mint az ördög de ezen a szinten meg is rekednek... csak befolyás van közvetlen kapcsolat nincs.
Az angyal ezt a szintet nem lépi át,míg az ördög igen (v.ö: ördögűzés ,démoni megszállás). Tehát az angyal nem képes emberré lényegülni se oda se vissza.
2014. jan. 14. 21:50
lényegülni?eszt a szót még nem is hallotam.
amugy nem mert nem léteznek, mármint az angyalok.
2014. jan. 15. 18:03
Kapcsolódó kérdések: