The Conjuring! Démonok között! Az anyát végül is Bathsheba szelleme vagy egy démon szállta meg?
Háromszor láttam a filmet, de ez nem teljesen tiszta...szerintem Bathsheba szelleme, de mikor Lorraine-nek a pinkcében megjelenik, akkor azt hajtogatja, hogy "Ő kényszerített rá!". A megszállt anya miközben lányát kergeti mégis hallgat a Bathsheba névre...
Ja, és a szolgálólány is azt hajtogatja: "Nézd mire kényszerített!"
#21 Szabadna tudnom, hogy mégis miért?
Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, egyszerűen görgess tovább.
Válaszoddal önmagad jellemezted.
Legyen szép napod!
Tegnap néztem meg a filmet,tervezem megnézni amúgy a többit is.
Kérdésedre a válasz:Bathsheba élete során a birtokon rengeteg szolgálót vagy ott élőt ölt,vagy buzdított öngyilkosságra.Mielőtt felakasztotta volna magát,ugye végzett a gyerekével amit felajánlt az ördögnek,utána felakasztotta magát.Halála után démonná manifesztálódott a lelke.Érted,itt a lényeg,élete során Batsheba egy boszorkány volt,majd halála után démon lett,Batsheba és a démon ugyanaz,egy személy és így szállta meg a családanyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!