The Conjuring! Démonok között! Az anyát végül is Bathsheba szelleme vagy egy démon szállta meg?
Háromszor láttam a filmet, de ez nem teljesen tiszta...szerintem Bathsheba szelleme, de mikor Lorraine-nek a pinkcében megjelenik, akkor azt hajtogatja, hogy "Ő kényszerített rá!". A megszállt anya miközben lányát kergeti mégis hallgat a Bathsheba névre...
Ja, és a szolgálólány is azt hajtogatja: "Nézd mire kényszerített!"
Enopapa
Tévedsz. A démon egy inhumánus lény. Tehát sosem volt ember. Mindigis démon volt. Egy bukott angyal.
Bathsheba nem lett démon! A szelleme itt maradt, hogy kísértse a földje bitorlóit, de ő nem vált démonná.
Ezért nem értem, hogy akkor az anyát egy démon, vagy Bathsheba szelleme szállta meg?
nem. ő nem lehetett démon. épp ez az, ami zavar,
ezt mondja Lorraine is az anyának. hogy van ott náluk valami, ami a szellemeknél is rosszabb.
és a film elején, a Warren házaspár magyarázza a két csajnak, hogy a démon, az inhumánus lény sosem volt ember.
a démonok a bukott angyalok. nem nagy sátánista emberek szellemei..
Na,nem olyan borzasztóan nehéz ezt megérteni.A filmipar
hatszázhuszonnyolcezer horrorfilmen volt túl,amikor
egy agy felvetette-mostantól írjuk az elejére,hogy megtörtént eset alapján.Ez az egy mondat dollármilliókat
hoz azóta is a konyhára.A kézikamerás szarokon talán
már túl vagyunk.Amikor a rángógörcs jött rá az operatőrre
és semmit sem lehetett kivenni a sztoriból.Az említett
filmet többször is megnéztem.Hogy mi benne a lekvár?Semmi
hiteltelen száraz bukta.
#14 - De igen, láttam. Kétszer. De annak semmi köze Bathsheeba-hoz.
#15 - Valóban sokat számít, hogy írja az elején, vagy nem, hogy valós. De, gondolom, ha ennyire elveted annak a lehetőségét, hogy valós legyen, akkor felteszem, azt nem tudod, hogy pl Lorraine Warren még mindig él. Akárcsak a Perron - család.
Most az lesz a válaszod, hogy a pénzért megjátszották?
(Warrenéket több, mint 4000 esethez hívták ki. Ennek kb 90%-a "Vaklárma" volt, de a maradék 10%, azaz kb 400 esetnél (!) tényleg szükség volt rájuk.
Azt mondod, hogy a Warren házaspár egész életében csak játszott? És mindenki, akivel hasonló dolgok történtek?
szellemek is képesek irányítani embereket. bár ez nem nevezhető éppen megszállásnak.
De amőgy érthetően leírtad, utolsó :D köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!