Hogyan válhatok vámpírrá?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat írjatok légyszi2014. ápr. 10. 17:57
21/27 A kérdező kommentje:
Nem tetszik? Hát ne olvasd.. senki se kötelezett rá
2014. ápr. 14. 17:23
22/27 anonim válasza:
Amúgy miért gondoltad meg magad?Először még azt mondtad,nem akarsz vámpír lenni..szerintem te magad se tudod igazán hogy mit akarsz..Ha problémád van az életeddel,akkor nem ez a megoldás..Nekem is vannak nehézségek,gondok az életemben,mégsem akarok vámpír lenni..meg lehet oldani máshogy is a problémákat,csak egyszerűbb a "könnyebb" utat választani:vámpírrá változni,éd minden helyrejön..ez így nem megoldás..És most viccen kívül írtam ezt..
23/27 anonim válasza:
Úgy válhatsz vámpírrá, ha análszondát kapsz egy reptoidtól.
24/27 anonim válasza:
Kedves hülye, bunkó, majom, és kérdező. Nagyon remélem, hogy ellentétes neműek vagytok, és egykorúak. Ugyanis úgy viselkedtek mint egy rossz házaspár. A viszálykodásokat mért nembeszélitek meg privátba. Mondjuk a hülye majom, beszólásáin röhögtem egy kicsit. :DDD Elnézést, hogy így szólítalak, de máshogy nem tudlak. A kérdezőhöz, pedig, csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy ha kiírt egy kérdést, akkor nyilván, értelmes, elfogadható válaszokat várt, nem pedig egy hülye majom idegesítő kommentárját. Sajnos nem tudom, hogy válhatsz vámpírrá, kedves kérdező. Bocsánat,hisz nemszeretnél vámpírrá válni. Gondolom, eléglenne valami bizarr varázsige, vagy egy boszi. Sajnos nem tudom.:)
25/27 A kérdező kommentje:
Végre egy rendes ember :D köszönöm
2014. ápr. 22. 23:10
26/27 anonim válasza:
Na,most már boldog vagy??Kaptál egy értelmes választ!Hurrá!!!Erre vársz már mióta.. :DD
27/27 anonim válasza:
Te, hülye majom. Komolyan mondo, nekem is kezd elegem lenni belőled. Szünjél már meg létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!