Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan válhatok vámpírrá?

Hogyan válhatok vámpírrá?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat írjatok légyszi

2014. ápr. 10. 17:57
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Mi van drágaság... mèg mindig nincs jobb dolgod? Nem akarok vámpír lenni te majom.. csak érdekelt, hogy ki mit ír... és jó lenne ha eltakarodnál már innen te bunkó
2014. ápr. 10. 19:04
 12/27 anonim ***** válasza:
57%
Ez k...a nagy oltás volt! :D gyöngyömbömgyöm.. :)))))
2014. ápr. 10. 19:07
 13/27 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy mire számítottál??Vajon mit fognak írni erre a fantasztikus kérdésre???Hogy majd valamilyen csoda módot írnak amitől vámpírrá változol??El is hitted volna mi?

Üdv: a majom..

2014. ápr. 10. 19:12
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
...ja,és bunkó..(bocsi,kihagytam..)
2014. ápr. 10. 19:17
 15/27 A kérdező kommentje:
Fuuu de értetlen vagy.. nem akarok vámpírrá válni! Egyszerűen csak érdekelt, hogy ki mit tudna ehhez a témához hozzáfűzni... ennyi. Direkt ezért írtam ki, hogy normális válaszokat várnék.. nem gondoltam, hogy már az első pillanatban bunkók lesznek velem
2014. ápr. 10. 19:32
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát kb ennyit tudtunk hozzáfűzni..Remélem elégedett vagy..nehogy rosszul aludj nekem este! :D Ezután is készséggel válaszolok minden kedves,aranyos,cuki kis kérdésedre! ..mókustücsök.. :)

Üdv: bunkó majom :P

2014. ápr. 10. 19:42
 17/27 anonim ***** válasza:

Én egy varratos képű nagyon magas és hosszú végtagokkal és a hátából kinyúló csápokkal rendelkező nőnemű lény akarok lenni!!

a kérdésre visszatérve ! vagy igyál sok vért... vagy lépj be egy fura szektába ahol fura emberek vannak és kérd meg pket h változtassanak vámpirrá, vagy sétálj az utcán v erdőben este és várd meg mig elkap egy vámpir s megharap.. ennyi.. egyszerű. :)

2014. ápr. 12. 17:51
 18/27 anonim ***** válasza:

Normális válasz?

Akkor írj ki egy normális kérdést...

Nem is tudom,hogy ezeket kérdéseket minek kell kirakni...

De tudtad,hogy ez már a 3-dik kérdés,amit kiraktál,és még mindig nem tudtad meg,hogy hogyan kell vámpírrá válni,úgyhogy szerintem hagyd abba.XD

Nem léteznek vámpírok még mindig...

NEM VÁLHATSZ VÁMPÍRRÁ!

2014. ápr. 13. 11:43
 19/27 A kérdező kommentje:
Én 3 kérdést biztos nem raktam ki
2014. ápr. 13. 18:22
 20/27 anonim ***** válasza:

A sőtnem...sőt,hogy pontosítsak,már 4 szuper kérdéssel boldogítottad a jelenlevőket,ezek közül három ugyanaz a baromság volt! :)

b. m.

2014. ápr. 14. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!