Hogyan válhatok vámpírrá?
Amúgy mire számítottál??Vajon mit fognak írni erre a fantasztikus kérdésre???Hogy majd valamilyen csoda módot írnak amitől vámpírrá változol??El is hitted volna mi?
Üdv: a majom..
Hát kb ennyit tudtunk hozzáfűzni..Remélem elégedett vagy..nehogy rosszul aludj nekem este! :D Ezután is készséggel válaszolok minden kedves,aranyos,cuki kis kérdésedre! ..mókustücsök.. :)
Üdv: bunkó majom :P
Én egy varratos képű nagyon magas és hosszú végtagokkal és a hátából kinyúló csápokkal rendelkező nőnemű lény akarok lenni!!
a kérdésre visszatérve ! vagy igyál sok vért... vagy lépj be egy fura szektába ahol fura emberek vannak és kérd meg pket h változtassanak vámpirrá, vagy sétálj az utcán v erdőben este és várd meg mig elkap egy vámpir s megharap.. ennyi.. egyszerű. :)
Normális válasz?
Akkor írj ki egy normális kérdést...
Nem is tudom,hogy ezeket kérdéseket minek kell kirakni...
De tudtad,hogy ez már a 3-dik kérdés,amit kiraktál,és még mindig nem tudtad meg,hogy hogyan kell vámpírrá válni,úgyhogy szerintem hagyd abba.XD
Nem léteznek vámpírok még mindig...
NEM VÁLHATSZ VÁMPÍRRÁ!
A sőtnem...sőt,hogy pontosítsak,már 4 szuper kérdéssel boldogítottad a jelenlevőket,ezek közül három ugyanaz a baromság volt! :)
b. m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!