Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hallottam, hogy eltűnt egy...

Hallottam, hogy eltűnt egy repülőgép. Ez annyira bizarr! És ijesztő. Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Állítólag nem találtak róla semmi nyomot. Nem hiszek az UFOkban, de akkor ez mi?

2014. ápr. 1. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem sem a kis ufókák keze van benne, de egyszerűen hihetetlen, hogy a műkoldakkal, flight radarral meg mindenféle kamerákkal már azt látják, hogy ha kimegyek és megetetem a disznókat, de azt nem, hogy eltűnik egy 70 méteres gép a levegőben...

U.i. a neten olvasott híreket nem kell elhinni. Az egyik oldal azt mondja, hogy megvannak a roncsok, a másik azt mondja hogy nincsenek meg a roncsok, a harmadik meg azt, hogy találtak roncsokat, de nem a gépé..

Na és akkor így igazodjon el az ember!

2014. ápr. 1. 19:53
 12/13 Arnold901005 válasza:
100%
Lezuhant, de össze-vissza mondanak mindent. Egyszer azt, hogy megtalálták a darabjait, aztán azt, hogy azok nem is a repülő darabjai, stb. De már szerintem nem is lesz meg, mert már mióta lezuhant és a fekete doboz 30 napig jelez, utána már nem.
2014. ápr. 1. 23:52
 13/13 anonim ***** válasza:
74%

"A múltkor válaszoltam már hasonló kérdésre én is pilóta hibára gyanakodtam gondolom ebben már a kis zöldek keze nincs benne."

De a kis sárgák keze még benne lehet :D

2014. ápr. 3. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!