Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kinek mi a véleménye? Szerinte...

Abalen kérdése:

Kinek mi a véleménye? Szerintetek tényleg vannak, vagy csak beképzeljük őket?

Figyelt kérdés

Bővebben arra szeretnék kilyukadni, hogy vannak ezek a különféle "paranormális tevékenységek". Vannak akik ezt elhiszik, vannak akik nem, vagy csak én vagyok lemaradva? Az utóbbi időben a sajtóban is többször láttam olyat, hogy ez a világ "legszellemesebb háza" és éjszaka nem mernek ott tartózkodni csak nappal, de akkor is hangokat és lépteket hallanak és ez a ház egy híresség tulajdonában áll. Meg vannak ezek a különféle a jelenségek, mint hogy megjelenik, elsuhan, járkál, figyel, meg ilyenek, de egyértelmű válasz nincs rá vagyis én nem találtam rá.

Régebben még kisebb voltam, néztem ezt a "Szellemek Nyomában" című dokumentumfilm sorozatot, ami állítólag teljesen "csalásmentes", vagyis csak a valóságot tükrözi. Igaz ez?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. márc. 22. 20:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy egy kicsit zavarosan írtam le, csak nem igazán szeretek ilyenekkel játszadozni, mert kitudja, hogy mi igaz belőle. És kiegészítés képben, hogy a sajtó teljesen mindennapinak veszi ezeket a dolgokat, vagy legalább is úgy írja le.
2014. márc. 22. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Nem.
2014. márc. 22. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
én L. Vasziljev - Telepátia című könyvének hiszek. Vagyis hogy a szellemek látomások, hallucinációk, melyeket másik személy is előidézhet mások agyában. Legalábbis amit én láttam az tuti hogy látomás volt és tuti hogy az ismerősöm idézte elő úgy hogy többen is lássák.
2014. márc. 22. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
A szellemek kora hajnal tájékában a leginkább aktívak. Pláne, ha félsz, meg tudja őket dobni.
2014. márc. 22. 23:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. márc. 30. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!