Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha Godzilla (Gojira) létezne,...

Ha Godzilla (Gojira) létezne, milyennek kéne lennie, hogy biológiai szempontból is reális legyen, létezhetne egyáltalán?

Figyelt kérdés
Elvileg lehetetlen lenne, mert a vér elég lassan menne fel 100-200 méter magasra, ezért a lény meghalna, és mozogni se tudna a nagy tömege miatt szerintem.
2014. márc. 18. 21:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
létezik csak már kicsi lett ugyanis ő a komodoi varánusz
2014. márc. 18. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Max akkora lenne mint 2 Tirex max 30 m.
2014. márc. 18. 21:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Én a hatalmas 80-200 méter magas lényre gondolok, hasonló mint a filmekben. Mi kéne ahhoz, hogy egy ilyen kialakuljon ha kialakulhat egyáltalán?
2014. márc. 18. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy biztos, kisebbnek kéne lennie. Az új film szerint (ha igazak a hírek) ő egy ősállat, ami egy olyan korban született, amikor a Földön óriási radioaktív sugárzás volt, szóval már eleve más biológiai szabályok vonatkoztak rá, mint a valódi lényekre. És az energiakibocsátása miatt feltehetően van valami belső energiaforrása is, ami talán magyarázat arra, hogy hogy van ereje mozgatni magát. De még így is lehetetlen egy ilyen állat létezése.

Itt pár tudós le is írja, hogy miért:

[link]

[link]

De meg kell jegyezni, hogy ezeket még a régi Godzillá(k)ról írták. Kíváncsi vagyok, vajon mit szólnak majd az újhoz, reálisabbnak fogják-e tartani valamivel.

2014. márc. 18. 21:32
 5/12 A kérdező kommentje:

Kedves előző válaszoló, az új godzilla egy régi korból itt maradt dinoszaurusz lesz? Sokat olvasgattam, de ilyet sehol nem találtam. Az 1998-as szörny egy mutálódott tengeri leguán az atomkisérletek miatt.

A régebbi japán godzi pedig egy dinoszauruszból alakult ki a sugárzás hatására. Akkor az ideji godzilla is ilyen lesz mint az előbbi?

2014. márc. 18. 21:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is csak ebből a leírásból indulok ki, amit az egyik Godzilla figura dobozára írtak:

[link]

De lehet, hogy ezt csak úgy kitalálták, és a filmben más lesz az eredete.

2014. márc. 18. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszen, hogy egy kis gyíkból ilyen nagy szörnyeteg lehetne az új godzila filmrõl annyit, hogy nem a 98-as film alapján készült a japán verziót fogja követni. :D
2014. márc. 18. 22:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Az új filmben szerintem úgy lesz, hogy az elején sikerül kinyírni a szörnyet atommal, de mivel ez a lény egy olyan korból/világból származik, ahol hatalmas a sugárzás, így a rádobott atombomba csak felerősíti/feltölti és neki lát pusztítani.
2014. márc. 18. 22:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Na végre valami ezotériás kérdés, ami érdekes és még csak nem is röhögöm rajta magam szénné. :)

Amúgy nem tudom, de szerintem a vér szállítása nem lenne probléma, gondoljunk csak a zsiráfokra... állatvilágban igen erősnek számító szívük van, hogy fel tudja pumpálni a vért a nyakán, most ugyanez Godzillával arányos méretekben... szerintem elméletben nem lenne lehetetlen, másrészről, ha létezne a valóságban, akkor nagy gondban lennénk az biztos. :)

Sztori tekintetében még ha nem épp valóságszerű is nekem a 98-as feldolgozás tetszik, remélem az új film nem mocskolja be a a nevet és nem csak a reklám miatt aggatják rá, ahogy nemrég a Robotzsaruval tették... abból is minden lett, csak a hangulata veszett el, helyette lett csili-vili látvány.

2014. márc. 19. 00:42
 10/12 anonim ***** válasza:

"Sztori tekintetében még ha nem épp valóságszerű is nekem a 98-as feldolgozás tetszik, remélem az új film nem mocskolja be a a nevet és nem csak a reklám miatt aggatják rá, ahogy nemrég a Robotzsaruval tették... abból is minden lett, csak a hangulata veszett el, helyette lett csili-vili látvány."

Szerintem ettől nem kell tartani, a rendező egy régi rajongója a brand-nek, és Godzilla japán "tulajai" is közelről felügyelik a munkálatokat, nehogy megint az legyen, mint az 1998-asban, amire tökéletesen illik ez a Robotzsarus leírás.

"Az új filmben szerintem úgy lesz, hogy az elején sikerül kinyírni a szörnyet atommal, de mivel ez a lény egy olyan korból/világból származik, ahol hatalmas a sugárzás, így a rádobott atombomba csak felerősíti/feltölti és neki lát pusztítani."

Abból, amit olvastam a sztoriról innen-onnan, szerintem rátapintottál. Kivéve, hogy nem sikerül megölniük, hiába bombázzák többször is, és ezt a kormány is tudja, csak próbálja titkolni a nép elől.

2014. márc. 19. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!