Ha léteznek a reptoidok akkor a teletabik miért ne léteznének? A valóságban nem léteznek, de az álmaidban igen. Az álomvilág az bizony más tészta. Amúgy gyerekkoromban néztem az SOS krokok és a Dragon Ball Z mellet azok voltak a szép idők akkor még ártatlan voltam most pedig bűnöző. :D
2014. márc. 11. 16:55
2/13 anonim válasza:
Léteztek, de egyszer egy napon egy Godzilla nevű, hatalmas szörnyeteg megette mindet.
2014. márc. 11. 17:33
3/13 anonim válasza:
2#es te valamit rosszúl tudsz mert az a kraken volt.:)
2014. márc. 11. 17:37
4/13 anonim válasza:
Persze, hogy létezünk! (Laa laa voltam)
2014. márc. 11. 17:37
5/13 DarkLantern válasza:
Persze hogy léteznek. Az anyabolygónktól (Reptiliáni) a 26-os vektor 3-as szegmense felé lehet megtalálni. Persze elég sunyi kis dögök, mert azt hiszed tökre édik meg minden, de amint megpróbálod megenni a fején lévő kis kinövésből halálos kiron részecskéket lő. Így veszítettük el a dicső 2. reptilián inváziós flottát. Persze aztán megpróbáltuk rommá lőni a kis genyákat az űrből, de a bolygójuk egy flancos teutinó műhold rendszerrel volt védve, amit álcáztak. Ekkor vesztettük el a 10., és 13. reptilián bolygó destruktor flottát. Megtanultuk hogy nem szabad packázni a teletubie-kkal. Ti emberek békésebb faj vagytok, így hamarosan lerohanunk tititeket.
A Reptilián flotta főparancsnoka voltam.
2014. márc. 11. 17:38
6/13 anonim válasza:
Mi nem vagyunk kis dögök!
2014. márc. 11. 17:42
7/13 DarkLantern válasza:
6#-os
Ó dehogynem, egy csomó reptilián fajtársamat öltétek meg. De csak a dög ellen tiltakozol, tehát elismered hogy sunyik vagytok, és veszélyesek.
2014. márc. 11. 17:54
8/13 anonim válasza:
Persze, reptoidok, lumbulábiak meg pröpöppök is léteznek
meg az Érmelléki Kuglófember is, jól elvisz és aztán megesz!
2014. márc. 11. 18:01
9/13 anonim válasza:
A Kuglófembert én is ismerem és tisztelem sikerült is lencsevégre kapni egy kicsit félénk, de ki nem. [link]
2014. márc. 11. 18:16
10/13 anonim válasza:
Mi az a teletubbie???(ismerősen hangzik de nem ugrik be:/)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!