Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hisztek a természetfeltti...

Ti hisztek a természetfeltti lényekben?

Figyelt kérdés

2014. febr. 25. 17:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az olyan kitaláltakban nem, mint a fenyvesi fekveálló ember, a magastátrai menyasszonyember, vagy az ómassai óriástörpe.

De a csak energiaként létező létformákban igen (fénylények, angyalok). Mert ugyan nem bizonyíthatóak, de elképzelhető, hogy a mi általunk ismert anyagi létezésen kívül más világokban a puszta energiából is kialakulhatott valamilyen értelmes létforma.

2014. febr. 26. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem. És nem a szokásos ostoba szöveg miatt, hogy "még nem láttam ilyet", vagy "amit nem láttam, az számomra nem létezik". Hanem mert nincs semmi ilyesfélére cáfolhatatlan bizonyíték. Addig agnocitista maradok ezzel kapcsolatban(mármint az olyan lényekkel, mint Bigfoot[ami, ha létezik, valami majomfaj képviselője lehet], ergo aminek van aprócska esélye a létezésre).
2014. febr. 26. 15:46
 13/19 Vad-Ász ***** válasza:
,szellemekben,lelkekben,démonokban,sátánban,
2014. febr. 26. 17:33
 14/19 anonim ***** válasza:

Természetfeletti lény = mese

Ami van, létezik, azt mind a természet alkotta, tehát természetes!

2014. febr. 27. 10:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Amiben hinni kell, az nem az én világom. 35 éve még hittem az UFO-k, vagyis inkább a földönkívüliek létezésében, de miután azóta sem került elő egyetlen valamirevaló bizonyíték sem, azok is kihulltak a rostán.
2014. márc. 2. 12:06
 16/19 anonim ***** válasza:

ej Miquel, pedig 404 itt mutogatta a világító követ amit a krixkraxiaktól kapott, és sokszor írta hogy a reptoidok meg a lumbulábiak is elrabolták őt hogy kísérletezzenek rajta :)

Ja és szkeptikuska vagyok mit lépjek? :D

2014. márc. 2. 12:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem léteznek, de NEM A MI VILÁGUNKBAN(a világegyetemben).
2014. márc. 2. 15:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Természetfeletti lényekben nem hiszek mert nincsenek. De a tudomány által még meg nem magyarázott lények és jelenségek vannak. Ahogy a tudomány által még meg nem magyarázott képességű lények is. Amúgy a földönkívüliekben sem hiszek, de emberek által készített és titokban üzemeltetett korongrepülőkben hiszek.
2014. márc. 2. 18:21
 19/19 anonim válasza:
Én az istenekben hiszek!
2014. márc. 4. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!