Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Most ez tényleg valódi, vagy...

Most ez tényleg valódi, vagy én őrültem meg?

Figyelt kérdés
Egy lakótelepen élek párommal, ami már korábban is hírhedt volt paranormális jelenségek tekintetében. Későn szoktam lefeküdni, jócskán hajnal táján szoktam fürdeni menni, és arra lettem figyelmes kb. három napja, hogy a fürdőszoba fala mögött (ahol a folyosó van a túloldalon), egyenletes kopogást hallani, hasonlót, mintha valaki tűsarkúban lépkedne. Mikor felfigyeltem rá abbamaradt, majd újrakezdte. Akkor hagyta végleg abba, mikor a fülemet a falra tapasztottam. Viszont tegnap is észleltem, és most éjjel is. Hol abbahagyja, majd újrakezdi. Régebben is voltak problémák, pl.: mostam a fogam, és hirtelen valaki mellettem termett, egész közel. Még régebben egyszer a zuhany alól ugrottam ki, mert fürödtem teljesen elmerengve hétköznapi dolgokon, erre érzem, hogy valaki ott áll mögöttem. Egyszer párom a szobában érzékelt kísértetet, ő ki is menekült onnan, akkor én nem érzékeltem semmit. Ami most éjjel még inkább megerősített, hogy mielőtt jöttek ezek a kopogások, a szomszéd kutya idegesen kezdett el az éjszaka kellős közepén ugatni. Tudtommal, ők pedig megérzik.

2014. febr. 23. 04:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát, akik nem néznek hülyének, főleg a 4-esnek és a 9-esnek, de igazából mindenkinek! Az utolsót nem tudtam csak mire vélni. A kutyák és a macskák pedig igenis megérzik a kísérteteket és az egyéb ártó lényeket, nem én találtam ki, és nem csak pár tapasztalat szól e mellett. Amikor éreztem a szellemet a közelemben gyorsan kimenekültem a fürdőből, de a fogmosásos esetnél éreztem, hogy szorosan mögöttem haladva jön ő is. Éreztem a jelenlétét, ami olyan közel volt, hogy ha fizikailag lett volna ott egy élő, de idegen ember, már az is kellemetlen lett volna. Addig volt velem, ameddig egyedül voltam. Mikor visszamentem a szobába, páromnak mindent elmeséltem. Nagyon érdekes volt, mert csak a semmiből termett oda, és később sem úgy ment mögöttem, mint ahogy azt egy élő tenné, hanem csak a jelenlétét éreztem mindig ugyanolyan közel, mintha csak centik lettek volna köztünk.
2014. febr. 23. 15:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szimplán paranoiás vagy. Főleg a legutóbbi hozzászólásod alapján tűnsz annak.
2014. febr. 23. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

" egyenletes kopogást hallani, hasonlót, mintha valaki tűsarkúban lépkedne."

a szomszé k**vát rendelt, de neked ehhez semmi közöd

2014. febr. 24. 15:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: menj a jó büdös fenébe, légyszi köszi!
2014. febr. 24. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Bevallom hogy jómagam azt gondolom a szellemekről, amit L. Vasziljev - Telepátia című könyvében említ. Hogy a telepátiának van egy erősebb változata ami látomással jár, vagy hangokat is lehet hallani. Én láttam már fekete szellemlepkét, ráadásul ketten láttuk ugyanazt. Kétség nem volt az felől hogy látomás volt.

Szívesen megnéznék állítólagos szellemeket, nyáron akár kint aludnék azon a lakótelepen a szabadban is. Még ha van is egy elképzelésem a magyarázatra, az ember kíváncsi természet. Erre a célra itt egy e-mail címem: zellemirto@freemail.hu

Ne tévesszen meg, szellemirtással nem foglalkozom, maximum a dolgok tisztázásával, a magyarázat kiderítésével.

2014. febr. 24. 21:39
 16/16 anonim válasza:
Ha környék ilyen akkor azt ajánlom hogy költözz. vagy nemtudom van ás megoldás is de az bonyolult lenne leírni itt írj ha érdekel a dolog
2014. aug. 28. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!