Ki látott már szellemet egyáltalán léteznek szellemek?
"Valami nem mozgathat tárgyakat nem beszélhet ezekhez a dolgokhoz energia kell, ami ha csoportosulna eg hús-vér ember állna előtted."
Ez másfajta energia, de ebbe ne menjünk bele. A fizikai test létrehozásához sokkal több energia kell, ha nincs annyi összesen, akkor nem állna előtted hús-vér ember. A szellemek sem hobbiból és percenként mozgatnak tárgyat (bár erre példát még nem láttam saját szememmel), és nem is beszél. Ezek nagy energiakifejtést igényelnek tőle, így alkalomszerű lehet ezek előfordulása, ha van egyáltalán ilyen, szal nem ijesztgetésre fogja elpazarolni az energiát, hanem figyelemfelkeltésre.
Volt pár érdekes esetem de ez nem bizonyítja hogy léteznek
Ennek ellenére én,valahogy..érzem!
Érzem hogy itt vannak és léteznek
Ez nem hazúgság de èn a kiskoromban egy emlèkre tisztán emlèkszem: kb 2èves voltam ès amikor a szüleim fölèm hajoltak ès beszèltek nekem akkor iszonyatosan furcsa dolog törtènt. Láttam közöttük mèg egy embert ès szerintem a papám volt az aki kèt évvel azelőtt meghalt mielőtt megszülettem.!!
Mèg nèha most is törtènnek velem furcsa dolgok pl:van hogy az ajtóban nèzek valamit de nem tudom hogy mit.ès nem csak úgy elbambulva a falat nèzem.valamit nèzek de nem látom hogy mit0.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!