Milyen időszak van most?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, mint ha a sötét mostanában félelmetesebb lenne, ha egyedül mászkálok sötétben, bennem van egy olyan, hogy nem szabad megfordulnom mert baj lesz.. Most mi van?2014. febr. 17. 21:08
2/10 A kérdező kommentje:
Nem :D De, valamit érzek :D Lehet csak én..
2014. febr. 17. 21:33
3/10 anonim válasza:
Mégis mi baj lenne? Fordulj meg és nézz szembe a félelmeiddel, csak így lehet őket legyőzni. Én kiskoromban folyton féltem hogy mumus van a szekrényemben, egy éjszaka megelégeltem, egy konyhakéssel a kezemben kinyitottam az ajtót, s láss csodát, nem volt benne :). Azóta nem félek képzeletbeli dolgoktól, elvégre így is elég gonoszság van a világban, nem kellenek nekünk a szörnyek is.
4/10 anonim válasza:
Én is mindig ezt érzem. Néha már az őrületbe kerget a tudat hogy lépkedsz előre, de nem haladsz. Hideg van, nincs velem senki. Egyedül vagyok, csak magamra számíthatok, végül el hagy az erőm... Ezt az időszakot úgyhívják: szorgalmi időszak
5/10 anonim válasza:
Rosszul gondolod utolsó, ezt az időszakot úgy hívják, hogy élet.
3-mas vótam
6/10 anonim válasza:
"Ami nem öl meg, az erősít!" Nézz hátra bátran, lesz ami lesz! Ez egy ilyen időszak az ember életében. Van aki percek alatt túlteszi magát rajt, van aki egész életében szenved tőle
7/10 A kérdező kommentje:
Nem is azon van a hangsúly, hogy félek hátranézni, hanem, hogy most van valami ezoterikus cucc?
2014. febr. 18. 12:40
8/10 anonim válasza:
Nem, ez nem ezoterikus cucc. Egy egyszerű félelem, amin könnyen segíthetsz. Nem kell ezót erőltetni mindenhova.
9/10 anonim válasza:
Paranoid időszaknak mondanám! :) Ezt csak te beszéled be magadnak, ezek nem objektíve létező dolgok, csak a te fejedben létezik a probléma. Nézzél időnként hátra és kész! Szembenézel vele és megoldódik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!