Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Beavatási időszak van-e...

Beavatási időszak van-e jelenleg a Földön?

Figyelt kérdés

Beavatás alatt azt értem, amikor az ember (a lény) ismeretet szerez egy magasabb szintű valóságról (mint, amiben él).

Ez alatt valós és konkrét ismeretet / tapasztalást értek, nem olyat, amit pl. az intellektus (magában) hoz létre, tehát

olyan jellegű tapasztalást / átélést / ismeretet / tudást értek,

ami az átélőt valóban megismerteti egy magasabb és egyetemes(ebb szintű) valósággal.

Klasszikus beavatásra mutató képnek tartom pl. a hieropoliszi Főnix képét,

amint tűz által megújul és felszárnyal.

(Hieropolisz (Hiero-Polisz) egy ősi és szent város neve. Kapcsolódó név még (valamennyire) "Jeruzsálem" majdnem olyan ősi neve: Hierosolyma (Hiero-Solyma).

2014. febr. 17. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
És ki avat be? Hova? Hol látod, hogy az emberek okosabbak lesznek? Érdekes, mert én pont az ellenkezőjét tapasztalom.
2014. febr. 17. 15:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, Súr, ez hülyeség. Szedd szépen rendesen a gyógyszereidet, kérlek.
2014. febr. 17. 16:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Maradtok abban, amiben vagytok.
2014. febr. 18. 01:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Én Hierapoliszban voltam tavaly (Pamukkale mellett.)De Főnixet nem láttam, csak a Dinizli Kakas szobrát. Erre a városra gondolsz, vagy van másik hasonló nevű ókori város is?
2014. febr. 18. 11:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Az ipari forradalom kezdete óta a gazdasági és technikai környezet változása mellett folyik egy mély társadalmi átalakulás is, melynek során az emberek megszabadulnak az eddigi hülyeségektől és társadalmi kötöttségektől, amelyek ma már csak megnyomorítják az életüket.

Nagyjából ennyi zajlik. A misztikus ezoterikus magyarázatok eddig maszlagnak bizonyultak!

2014. febr. 19. 11:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Szerintem is be kellene avatni az embereket. Kezdjük azzal hogy mutassuk meg a gyerekeknek hogy nem lila a tehén. Ez már egy jó kiindulási alap lehet. Aztán tanítsuk meg őket olvasni hogy képesek legyenek információ felvételre egy kicsit komolyabb formában is.

2014. febr. 19. 12:19
 7/11 A kérdező kommentje:

Vidiripi!

Majd a TV megmutatja a gyerekeknek, hogy milyen színű a tehén! :-)

Beülnek elé PASSZÍV MÓD-ba és mindent tudni fognak. :-)

Egyszerű:

"helyezd őket passzív (=nyitott-, befogadó-) módba és töltsd fel őket!"

Barátunk, a jó öreg hipnózis.

2014. márc. 1. 22:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Tudod, nem mindenki él televízión.
2014. márc. 1. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Igen de mivel is töltik fel?

2014. márc. 2. 08:38
 10/11 A kérdező kommentje:

"Igen de mivel is töltik fel?"

-Bármivel fel lehet tölteni őket. Bármivel. olyan adatokkal: gondolatokkal, érzésekkel, benyomásokkal, véleményekkel,

amelyekre épp szükség van.

A világ már (talán) nagyon régóta így működik.

Aki az egyetértésen kívül semmi egyébre nem képes, az bármivel (!) képes egyetérteni.

Csak úgy, automatikusan. Még gondolkodni sem kell hozzá.

A dolog erőfeszítés nélkül működik.

2014. márc. 3. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!