Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ugyanabban a helyiségben...

Ugyanabban a helyiségben ugyanazt a jelenséget tapasztaltuk (nagyanyám, anyám meg én). Valakinek van hasonló élménye? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Kb. fél méter nagyságú, sűrű, fehér ködszerű, légnemű valamit láttunk a fal mellett haladni, illetve a szoba közepén állni. Mindannyian több alkalommal láttuk (én 3szor). A jelenség átlagosan fél percig tartott. Kb. 1990-től 2010-ig. Pár éve nem fordult elő. Valakinek hasonló élménye van? Bármilyen hihetetlen, nem szórakozok...

2014. febr. 17. 00:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

Ez tipikus kísértet leírás (Tévedés, miszerint szellem, maga a szellem általában egyfajta felsőbbrendű, természeti istenszerű lény, hallhatod más kultúrában felcsendülni "A nagy szellemek" kifejezést).

Van rokon, ismerős, aki meghalt a családban, rokonságban? Talán róla lehet szó. Mondjuk az is meglehet, hogy az épülethez van köze, és nem hozzátok.

Utóbbi esetben egy olyan visszajáró lélekről lehet szó, aki valami okból nem volt hajlandó tovább lépni, és itt ragadt.

Ha esetleg költöztetek, és azóta nem láttátok, mindenképp az utóbb leírt lehet a leginkább elképzelhetőbb.

Nem tűnik túl aktívnak, úgyhogy ha egy rokonról van szó, abban az esetben biztos okkal jelenik meg, és a ritkább látogatásra is ez lehet a magyarázat.

2014. febr. 17. 00:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ! Költöztünk már, de nagyszüleimék még most is ott laknak. Csak abban a szobában láttuk mindnyájan, szóval a házzal függhet össze. Én mindig, amikor láttam, nagyon féltem, mert tényleg fogalmam nem volt róla mi az. Megdörzsöltem a szemem meg nagyokat pislogtam, de nem tűnt el. Kíváncsi volnék rajtam kívül látott-e még valaki ilyet.
2014. febr. 17. 00:34
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
Én is kísértet jelenségre tippelek.Sokféle formában megjelenhetnek.Van hogy csak ilyen ködgomolyag formát vesz fel, én is láttam, a jelenség, amit én láttam, áttetsző volt,"ködszerű", viszont mégis határozottan emberi és teljesen felismerhető volt.
2014. febr. 17. 09:05
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
Sárgaborsó főzelék utáni gázfelhő eregetésre tippelek. Csak a családtagok nem merik felvállalni.
2014. febr. 17. 10:05
 5/13 Laylah ***** válasza:
47%

1: Annyit kötnék bele, hogy a "nagy szellemek" kifejezésben a 'szellem' szó nem az itt maradt lélekre használt kifejezés, csupán szóegyezés. A kifejezésben a 'szellem' inkább a szellemi nagyságot, szellemi önvalót hivatott a szavak kereteibe foglalni, míg az általánosan elterjedt jelentése inkább a Földön ragadt lélek.

Egyébként egyetértek, valóban erről a jelenségről van szó, de nem kell tőle félni, ha akart volna ártani, már régen megtehette volna. Nem csak akkor van ott, mikor látjátok...

2014. febr. 17. 11:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem hiszek a kísértetekben, meg ilyenekben, ezért kerestem rá ésszerű magyarázatot, de mégse találtam. Amit tapasztalok sokszor mostanában is, hogy félek abban a szobában. Meg amikor láttam azt a valamit, akkor is halálfélelmem volt. Köszi a válaszokat. Meg aki írta, hogy ő is látott. Valakinek még volt ilyen élménye? Klubot kéne alapítanunk XD
2014. febr. 17. 13:39
 7/13 Laylah ***** válasza:
66%
Én is láttam már. Egyébként nem kell hinni benne, semmi nem kötelező, de attól még vannak. :)
2014. febr. 17. 14:13
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Valószínüleg elhalt ember lelke nem tudott eltávozni -több oka lehet, hogy beleragadt az anyagi világba- tértisztítást kéne csináltatnod. Az megszünteti a jelenséget.
2014. febr. 17. 17:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy megpróbálom... tényleg igaz lenne? Más magyarázat nem lehet erre? Nagyanyám ingázott egy időben amikor abban a szobában aludt. Az lehet oka?
2014. febr. 17. 19:44
 10/13 Laylah ***** válasza:
100%
Az inga jóslásra való. Nincs köze a szellemekhez.
2014. febr. 17. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!