Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért állítja itt minden...

Miért állítja itt minden gyökér azt magáról, hogy vámpír?

Figyelt kérdés
Ennyire unalmas egyesek élete, hogy nincsen jobb elfoglaltság...Szerintem ez szánalmas :D Ti mit gondoltok erről?

2014. febr. 6. 18:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
sok a twilight kevés az ész
2014. febr. 16. 20:57
 22/28 anonim ***** válasza:
azért én azt vettem észre hogy a vámpírosdit utálni ugyanolyan divat, mint edwardozni...egyik sem jobb a másiknál, ne legyen tévképzeted
2014. febr. 22. 08:43
 23/28 anonim ***** válasza:
Vannak, akik nagyon vámpírok szeretnének lenni, ezért bemesélik maguknak, és lassan el is hiszik.De ez csak az én véleményem.
2014. febr. 22. 10:45
 24/28 anonim ***** válasza:
Én reptoid vagy lumbulábi kém vagyok, nem vámpír :P
2014. febr. 22. 12:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Mert tényleg azok vagyunk.
2014. febr. 22. 12:47
 26/28 anonim ***** válasza:
Utolsó: tényleg? Tudod, én ezt a vámpíposdit, nagyon nem értem, elmagyaráznád? (akár pü-ben). De hogy ne legyen off: ennek három oka van: 1: mert az agyuk kb. akkora, mint egy csirkének, 2: mert azt hiszik, hogy azok, 3: mert tényleg vámpírok. Ennyi.
2014. febr. 23. 10:21
 27/28 anonim ***** válasza:
Mindenki ilyen hülyeségeket mond magáról... Valami igazat is mondhatnának pl én a Hivatásos Husiember vagyok, apám az Érmelléki kuglófember a húgom meg a Magasságos padisah. Na ezt melyik síkagy fogja elhinni minden 6. kb
2014. febr. 23. 10:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Az Érmelléki Kuglófembertől még a vámpik is félnek :D az elviszi őket és megeszi mind!
2014. febr. 24. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!