Mi az a reptoid?
Figyelt kérdés
Annyit tudok,hogy valami földönkívüli lény,de mást nem.....
Ha valaki tudna több információt róla,azt mondhatna,előre is köszi.:)
Utána néztem a Neten,de más nyelven adott ki róla információt.
2014. jan. 30. 20:00
1/18 anonim válasza:
Egy hüllő kinézetű földönkívüli faj. Kb 2 m magasak Itt a gyk-n egy 404 nevű felhasználó írt ezekről és sok egyéb ufós dolgokról. Állítólag ők hozták létre az emberi fajt és majd egyszer visszatérnek hogy leigázzanak. Két fajta van belőlük az anunnakik és az inunnakik. Már nem tudom h melyik de valamelyik a kettő közül gonosz a másik jó. ma a föld alatt rejtőznek, néhány visszajár emberi külsőben és beépül a társadalmunkba. Ugye milyen logikus és hihető az egész történet?
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,és tényleg "nagyon" hihető.....:)
2014. jan. 30. 20:18
3/18 anonim válasza:
a south parkban ilyesmi volt a rákemberek is xD vagy mi :D
4/18 anonim válasza:
#1 Ne viccelj már ember 404 nevű felhasználó max a galuska receptjét írta le nem a reptoidokat úgytom, hogy David Icke volt, aki először beszélt a reptoidokról a többi viszont már legenda... [link]
*Zörgőfürge*
5/18 anonim válasza:
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. jan. 30. 20:45
7/18 anonim válasza:
Amit az a D.W. írt az egy korábbi kérdésnél kiderült, hogy kamu blog. Igazából most láttam a history tv-n hogy a reptoidokat a szürkék hozták létre elvileg, mert akkoriban a hüllőket tartották a Földön a domináns fajnak. Szerintem hülyeség, de ki miben hisz.
8/18 anonim válasza:
Reptoidbőr cipőre még jöhet megrendelés!
9/18 anonim válasza:
Van egy tudományos hipotézis, melynek Carl Sagan is híve volt. Az ez irányú paleontológiai kutatások találtak egy igen ígéretes, feltűnően nagy koponyamérettel rendelkező fajt,a Troodon formosus-t, melyből könnyen kifejlődhetett volna egy magas intelligenciájú faj. Továbbgondolva ezt az elméletet, Russel Dale kanadai természettudós Ron Seguien képzőművész segítségével 1981 - ben rekonstruálta, hogy is nézhetett ki a "dino sapiens." Tőle függetlenül függetlenül a kaliforniai Berkeley Wyles Egyetem két paleontológusa. Kunkel és Wilson is elkészítette saját intelligens dinoszauruszról szóló tanulmányát. Ezek az ábrázolások aztán elterjedtek. Szerepet játszott még a városi legenda kialakulásában, hogy néhány tudós a leletek alapján nem értett egyet a meteorbecsapódásos dínó - kihalási elmélettel, és atomháborúról kezdtek írogatni. (Van néhány olyan lelet, ami olyan anomáliákat mutat, mely alátámasztani látszik ezt a hihetetlennek tűnő elméletet, bővebben: [link] aztán beléptek olyan továbbgondolások, hogy kik is háborúzhattak: 2 földönkívüli faj, a Földön élő intelligens dinoszauruszok egy földönkívüli fajjal vagy az intelligens földi dínók egymással. Ez még mindig a hivatalos tudomány berkeiben elfogadott és publikált "kötetlen hipotézisgyártás" keretei között zajlott. Aztán, ahogy ez lenni szokott, mindez kiszabadult a "folklórba", és a köztudatban, a népmesék mintázatát követve létrejöttek az atomháborút túlélő földi dínócsoportok (akik föld alatti óvóhelyeken élnek 65 millió éve), a földönkívüli agresszorok akik letelepedtek és figyelnek minket, vagy időközönként visszatérnek, stb. Innen származnak a reptoidok és a reptilliánok. Köszönhetően a fent említett tudósoknak, még kép is van róluk...(Ne értsetek félre, ez az én elméletem. Szerintem tudományos fejtegetésekből kialakult folklór.)
10/18 anonim válasza:
Bocsi, a linkben benne maradt egy "Itt" a végén, ha valaki meg akarja nézni, azt törölje a végéről...
Vagyis egyszerűbb, ha beírom helyesen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!