Melyik a legerősebb démon?
Figyelt kérdés
Aki a legnagyobb hatalommal rendelkezik. Szkeptók ne írjatok!2014. jan. 29. 20:38
1/17 James T. Kirk válasza:
Spock gyakran úgy viselkedik mint egy démon....és nagyon erős is....
2/17 anonim válasza:
Zörgőfürge válasza:
Én vagyok a legerősebb démon
Udv, Zörgőfürge
3/17 Farkas András D. válasza:
Hát ha ilyenekben hiszel akkor van egy pár, ha kicsit keresztény beállítottságú vagy akkor a Sátán/Ördög mindegy hogy nevezzük, ha konkrétan démonra vagy kíváncsi akkor az nagy eséllyel Bael.
4/17 anonim válasza:
Zörgőfürge válasza:
A legerősebb démon az emberekben lakozik.
5/17 anonim válasza:
Ugyan már Zörgőfürge! Azok csak kis pisisek az echte "igazi" démonokhoz képest. Pl Belial, Marbas, Azazel, és még sorolhatnám a többi 72-őt akik ismertek az okkultista világban. Bár én csak róluk hallottam.
6/17 anonim válasza:
Dante legyőzte Mundust, szóval azt mondanám ő:D
8/17 anonim válasza:
6-os
Sparda szerintem erősebb mert csak az apja Dantenak
9/17 Laylah válasza:
VLothar, tanulsz. :P Belial jófej a maga köcsög módján, de koránt sem a legerősebb. A legerősebb Satanel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!