Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért akar mindenki vámpír lenni?

Miért akar mindenki vámpír lenni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 22:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%

Én nem akarok vámpír lenni, mivel már az vagyok!

Üdv:

Mavis, Drakula lánya.

2014. jan. 22. 15:23
 22/30 anonim ***** válasza:
89%
Én azt sem tudom mi az a vámpír. Olyan van, hogy vám, meg olyan, hogy arcpír. De vámpírról még nem hallottam, talán a vám teljes személyzetének elvörösödését jelenti.
2014. jan. 22. 18:21
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Én maximum azért lennék vámpír,hogy örök életem során annyit tanuljak,amennyit szeretnék és ne öregedejek meg hamar a kíváncsiságtól :) persze emellett egy szép kastély sem ártana,ahol lehet nyugodtan tanulni,meg lakberendezősdit látszani :D
2014. jan. 22. 19:50
 24/30 anonim ***** válasza:
sztem az úgynevezett halhatatlanság miatt :) holott persze a vámpír már halott... de úgy látszik vannak akik örökké itt akarnak maradni - pedig azért annyira nem klassz ez, lássuk be :)
2014. jan. 22. 20:49
 25/30 anonim válasza:
100%
Én nem akarok vámpír lenni, semmi esetben sem. Csak simán halhatatlan ember. Örökké akarok élni, fiatalon, egészségesen, legyőzhetetlenül, elpusztíthatatlanul. De úgy, hogy ne kelljen vért inni, meg emberhúst enni, meg ilyen hasonló gusztustalanságokat csinálni.
2014. jan. 24. 13:30
 26/30 fairi1 ***** válasza:

Simán túlzás hogy mindenki az akar lenni, az való igaz sok fiatal jelenti ki hogy vámpírrá akar válbi.

Ok:-sokakat csábít a halhatatlanság, örök ifjúság és egészség

-szürke hétköznapokból való kitörés,azt gondolja ha azzá válni akkor izgalmasabb lenne az élete,nem kellene az emberi elvárásokat követni:tanulás,munka, egy lakás,egy gyerek,megöregedés, meghalás

-emberfeletti képességek csábítása, több legyél egyszerűen mint a környezetedben levő emberek

Hátrányba nem gondol bele:

-nekik is van szürke hétköznap,csak valszeg másabbak a problémák

-kaját nem tud szerezni a tesco-ba,ténykedés nyomát el kell tüntetni

-nappal nem tud ügyet intézni,vagy korlátozottam(mitológia függő),napfény az ellenség,valljuk be jön a nyár, vámpírnak lenni nem lesz olyan jó, kb 8 órát ténykedhetsz a 24-ből!

-örök élet nem biztos olyan jó, mint első hallásra gondolná az ember

2014. jan. 26. 17:34
 27/30 anonim válasza:
Szerintem Vámpirnak lenni jó. Persze én sem az alkonyat beli Edwárd féle lennék de nem is az a vérengzö fenevad :D én a halhatatlanságot és a kitünö érzékszerveket irigylem töllük
2014. jan. 27. 18:33
 28/30 anonim válasza:
I'm Batman!
2014. jan. 29. 01:08
 29/30 anonim válasza:
Én Chuck Norris akarok lenni , vagy egy félig róka félig ember valami.
2014. febr. 4. 20:16
 30/30 anonim ***** válasza:
Én már jártam vámpírral is és békafejű zombival is. A vámpír egy fokkal jobb volt. Abba szorult értelem is :)))
2015. szept. 2. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!