Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti megtaláltátok a 3 entitást...

Ti megtaláltátok a 3 entitást a képen?

Figyelt kérdés

[link]

Szellem gyerek - oké

de a másik kettő?

(elvileg 1 szellem gyerek és 2 démon van a képen... de lehet nekem nincs szemem ehhez, mert én csak a kisfiút látom)

2014. jan. 15. 00:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Az ördög a részletekben rejlik:)
2014. jan. 15. 00:59
 2/10 A kérdező kommentje:
mindig is rossz voltam az ilyen játékokban :D
2014. jan. 15. 01:14
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

a bal oldalon az a három pötty? a másik tippem, hogy az a másik folt könnyen elnevezhető "arcszerűnek"... hozzáteszem, ez most jó kis poénfeladat volt, igazából letojom az ilyesmit. :D

2014. jan. 15. 03:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Bal oldalt, Mundus rejtőzködik:)
2014. jan. 15. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez a 2 "démon", a jobb alsó úgy néz ki mintha egy nő térdelne és a szemei be lennének kötve egy kendővel/sállal :)

2014. jan. 15. 10:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát az a 3 szemes bal oldali lény inkább néz ki star treck szereplőnek mint démonnak.

Köszönöm a segítségeteket. Én egy másik kép alapján indultam ki, nevezetesen ez:

[link]

A három pöttyöt még megtaláltam de a jobb oldali ajtóban én csak a nagy sötét semmit látom. Kíváncsi voltam, hogy csak én nem találok a kiskölykön kívül semmi furcsát vagy más se?

2014. jan. 15. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát én találtam valamit a jobb zsebemben, de nem tudom ez mennyire furcsa.
2014. jan. 15. 18:18
 8/10 anonim ***** válasza:

# 6

Aki akarja, az mindenhol megtalálja a természetfelettit. Lényegtelen mibe kell beleerőltetnie:)

2014. jan. 15. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak én látom a fehér ajtón a kezet a hosszú karmokkal?
2014. jan. 15. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok, az "arcszerűség" úgy jobban látszik, ha kicsit döntöd a kijelződet (laptop esetén) vagy ha fix monitorod van, akkor enyhén felülnézetből figyeled. akkor jobban kirajzolódik VALAMI. :D
2014. jan. 16. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!