Ti megtaláltátok a 3 entitást a képen?
Szellem gyerek - oké
de a másik kettő?
(elvileg 1 szellem gyerek és 2 démon van a képen... de lehet nekem nincs szemem ehhez, mert én csak a kisfiút látom)
a bal oldalon az a három pötty? a másik tippem, hogy az a másik folt könnyen elnevezhető "arcszerűnek"... hozzáteszem, ez most jó kis poénfeladat volt, igazából letojom az ilyesmit. :D
Szerintem ez a 2 "démon", a jobb alsó úgy néz ki mintha egy nő térdelne és a szemei be lennének kötve egy kendővel/sállal :)
Hát az a 3 szemes bal oldali lény inkább néz ki star treck szereplőnek mint démonnak.
Köszönöm a segítségeteket. Én egy másik kép alapján indultam ki, nevezetesen ez:
A három pöttyöt még megtaláltam de a jobb oldali ajtóban én csak a nagy sötét semmit látom. Kíváncsi voltam, hogy csak én nem találok a kiskölykön kívül semmi furcsát vagy más se?
# 6
Aki akarja, az mindenhol megtalálja a természetfelettit. Lényegtelen mibe kell beleerőltetnie:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!