Milyen természetfeletti képességek léteznek és milyen természetfeletti lényeket ismertek?
Figyelt kérdés
nem csak az angyalokra, vámpírokra és hasonlókra gondolok, hanem olyanokra, amik egyes kultúzákban jelen vannak. kerestem a neten, de nem találtam, vlaószínűleg azért, mert ebben béna vagyok. de jó lenne, ha olyan oldalakat is linkelnéte, ha kérhetem amin listába állítják őket vagy velük kapcsolatos legendák vannak. nem olyanokra gondolok, ami a wikipádiában van... előre is köszönöm a segítséget!#mítosz #természetfeletti #legenda #lény #varázslat #mitológia #misztikus lény #természetfeletti lény #varázslények
2014. jan. 2. 20:03
11/11 Martina Stoessel1999 válasza:
Vérfarkas (Farkasember)
Boszorkány
Vámpír
Wendigo
Kiméra
Oni
Kanima
Ogre
Főnix
Griff
Sárkány
Kitsune
Nogitsune
Dzsinn
Egyszarvú
Kentaur
Banshee
Kraken
Krampusz
Troll
Sellő
Tündér
Egyszarvú (Unikornis)
Pegazus
Szerintem ők a legismertebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!