Hisztek a szellemekben?
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 17:09
11/20 powerpocok válasza:
Sajnos sokan vannak, akik tévhitben élnek. Nos, a szellemvilág, és a többi ''hihetetlen'' dolog igen is létezik. Én ezeket nem írnám, ha nem tapasztaltam volna. Ha valaki valamit tapasztal, akkor fog hinni benne. Nekem ez nyitotta fel a szemeim, és manapság, ittvan, spirituális úton járok. Azt szeretném neked mondani kedves kérdező, hogy én nagyok szkeptikus voltam. Nem hittem semmiben. De utánna jött a tapasztalat és már evvel foglalkozom. Álmaimban kaptam rengeteg üzenetet..(felét meg sem tudom fejteni..). Próbáld ki, legyél tudatos álmodozó. Rengeteget segít. Most például én már két éve az vagyok. (álmomban tudom, hogy álmodom). Ha ez meglessz, akkor már a többire magad rájösz :) Hozzáteszem, nincs olyan hogy ''semmi''. Mindig van valami. Szép napot!
12/20 anonim válasza:
Szerintem nem léteznek szellemek de egy elmélet szerint űrlények azért léteznek.
14/20 anonim válasza:
Anyád mondta hogy kiskorodban féltél tőlük!
15/20 CsAk SziVesen válasza:
Nekem muszály hinnem bennük. Saját szememmel láttam. És nem vagyok se hívő se bolond. Teljesen normális átlag ember vagyok. Akit érdekel leirom privátba a történetem.. de egy biztos én láttam és nem halucináltam.
16/20 anonim válasza:
Szia!
Én hiszek a szellemekben.
A szellemeknek asztráltestük van.
Én már tapasztaltam a szellemekről mindenfélét...
De akkor is rajtad áll a döntés hogy hiszel-e benne,vagy nem...
17/20 anonim válasza:
Hiszek, mert léteznek. Maga Isten is egy szellemi lény. Ezenkívül Jézus, az angyalok, valamint Sátán és a démonok is szellemteremtmények. Ez kiderül a Bibliából.
18/20 anonim válasza:
Én nem hiszek bennük és erre meg van a magyarázatom. Az emberi agy egy nagyon fejlett dolog ami rengeteg dologra képes és köztük arra is hogy az emberek természetfeletti dolgokban higgyenek, szóval szerintem minden ilyen jellegű dolog csak a fejlett agy szüleménye. Ha valakinél mégis jelentkezik akkor szerintem azt valamilyen életben lévő problémában kell keresni pl. stresszes életmód. Utasítsd az agyad arra, gondolj sokat arra, hogy nem hiszel bennük és a probléma meg fog oldódni.
19/20 anonim válasza:
én nem akartam hinni bennük, de cáfolhatatlan bizonyítékkal szolgáltak, ráadásul több szemtanú előtt.
20/20 anonim válasza:
Velem is történt már, sőt a többi családtagommal is történtek furcsa dolgok, ennek ellenére mégsem hiszek bennük. Biztosan meg lehet magyarázni a történteket, olyan nincs, hogy nem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!