A számítógépbe beleszállhat szellem vagy démon?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időszakban nagyon furcsány viselekdik, néha elfehéredik a számítógép, szóval az egyik fele elfehéredik és nem lehet látni mit ír! Megfutattam a vírusírtót amit ajánlott a haverom, de csak fehéredik a számítógép! Tehát vírus nincs! Akkor lehet valami természetfeletti szállt bele? Vagy mi van?2013. dec. 25. 14:43
21/26 anonim válasza:
Remélem a szerelőnek is előadod a démon-teóriát. Felejthetetlen pillanatokat okoznál...
23/26 anonim válasza:
Szia!
Az lehet bármitől,mért szállnak bele a számítógépbe egy szellem?Én hiszek a szellemekben,de azért ez már nekem is sok,hogy egy gépbe beleszállt egy szellem....Szerintem először vidd el egy gépészhez,ő majd megvizsgálja.Amúgy az igaz,hogy valamelyik szellem az elektronikus eszközökből táplálkozik,de azért ha csak ez történik,akkor nem kell egyből szellemre gondolni...
24/26 anonim válasza:
A dèmonok csak embereket, ès állatokat szállnak meg. A tárgyakat, csak irányítják, hogy ezzel tèvesszenek meg. Magyarul a dèmon emberre hajt, csupán a tárgyakkal próbálja elterelni a figyelmünk, vagy èpp ellenkezőleg felhívni magára. FONTOS! Ha dögszagot èrzel, vagy furcsa dolgok törtènnek, javasolnèk egy papot, vagy egy ördögűzőt.. (bár azt a pap is elvègzi) esetleg egy dèmonvadászt. A szellem: nos igen, a szellem kèpes egyaránt embert ès tárgyat is megszállni. Ahhoz, hogy kiderítsd, egy lèlek e, először egy mèdiumot javasolnèk, aki megmondja, szellemről van e szó, avagy sem. Amennyiben igen kèt lehetősèg áll fenn. Az első: egy elhunyt szeretted igy próbál üzenni. Ha igen, ezt a mèdium segítségével kideríheted, ès a lèlek az üzenet átadásával magától távozik. Amennyiben a másik lehetősèg merül fel (vagyis rossz szándèkú lèlek) szintèn papot javasolnèk, aki megáldja a házat. De elsősorban egy szerelőt javaslok.....;)
25/26 anonim válasza:
Démonvadászt, azannya, 2014-ben...
26/26 anonim válasza:
Ez a sok válasz mind felesleges hardveres humbug, Sajna ezt a jelenséget az válthatta hogy a Merkur fényszögbe lépett Szaturnusszal ami sajna a gyengébb entitásoknak kedvezett, ilyenkor nagyon sok elektronikai dolgot megviccelnek mivel az egyenáramú törpefeszültséget szeretik tápláléknak. Egy idő után mikor megerősödik veszélyes lehet kisállatokra vagy gyerekekre. Sajna az udvaron való elégetésen kìvül nincs más módja, mindenképpen nyìlt helyen kell elvégezni nehogy az entitás a közelben maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!