Mi az az őzbasz?
Figyelt kérdés
#őzbasz
2013. dec. 18. 14:56
11/16 anonim válasza:
:'DDDD az ilyen kérdések miatt éri meg feljönni
12/16 anonim válasza:
A rézfaszú kufirc bambi ükapja.
13/16 anonim válasza:
Nem értem a kérdés lényegét. Már az sem világos, hogy mit kers ez az ezotéria témában. Miért vagy kíváncsi a szó jelentésére? Használni akarod, ki akarod ejteni valakinek? Ha nem, akkor eleve felesleges a kérdés. Engem pl. nem érdekel, hogy hogy van középfülgyulladás kínaiul, mert az életben nem fogom használni. Ha mégis használni akarod, akkor meg tedd nyugodtan. Ha valaki nem érti, az az ő baja. Egyáltalán honnan vetted? Olvastad valahol? Mert szövegkörnyezetből könnyebb rájönni egy szó jelentésére. Ha meg csak beszóltak vele, az meg kit érdekel?
15/16 piriiiiii válasza:
13, ilyen szőrszálhasogató hülyét, komolyan...
16/16 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy beszédhibás a kérdező, és igazából őszbaz-t akart írni. nos ebben az esetben ő egy időutazó, aki itt trollkodik a jónéppel. Merthogy tudtommal a Toystory c animációs film űrhajós szereplője még egyáltalán nem ősz. Igaz, hogy a haja nem látszik, de a korából ítélve nem kellene ősznek lennie. Kivéve persze, ha festi a haját. Na mármost a jövőben lehet, hogy megőszül egy kicsit, vagy csak az állandó bujkálás, és a túlélésért való harc miatti streszzel járó őszülésről beszálhetünk.
A kérdésből tükröződik még a jövőbeli magyar nyelv egyszerűsödése, a könnyebb megtanulás érdekében nem különböztetik meg az élőlényeket az élettelen dolgoktó, azokra általánosan a mit használják.
UI: 13- as vagyok :DDDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!