Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem volt? Leírásban a többi

Szellem volt? Leírásban a többi

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel körül 2 óra fele,egy nagyon nagy csattanás..leesett egy pohár...körül olyan volt mintha leszakadt volna a polc vagy mintha leesett volna a lámpa...és semmi magyarázatot nem tudunk rá..mert a pohár a polcon volt és belül,szóval ledőlni sem tudott volna,és a polc pedig olyan erős hogy rá lehetne ülni...és hát..előtte nap meghalt a szomszédunk és arra gondoltunk...tudtok valami ész szerű magyarázatot?

2013. dec. 15. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne olyat kérdezz, aki nem hisz a szellemekben, mert az azt sem hiszi el, amikor tutira piros hó esik, neki az is fehér.

Aki viszont már tapasztalt furcsa dolgokat, tényleg hihetőbbnek fogja érezni azt, hogy vannak szellemek.

És biztosíthatlak, hogy szellemek vannak!!!

2013. dec. 15. 17:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak,hogy tisztázzuk szerintetek a Paranormal Activityt is igazi szellemekkel forgatták?
2013. dec. 15. 18:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy szellem volt,de nem szabad félni,mert a félelemből táplálkozik!Úgyhogy próbálj meg nyugodt maradni,és tudom hogy ez nehéz.....Én is voltam már így....
2013. dec. 19. 12:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ledőlni magától a polcról a pohár, nem nagyon lehet...

De gondold végig,mert lehet hogy van rá valami magyarázat...

De ha nem vagy biztos abban hogy magától,és lenne rá valami magyarázat,akkor érdemes szakértőhöz fordulni!

2014. jan. 2. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!