2/13 anonim válasza:
azt megnézném, h nálunk az ötpontos biztonsági ablak kinyílna...azt hiszem a gyárat is felhívnám, hogy ez mégis hogy megy kérem...!
3/13 anonim válasza:
Manualisan szoktam kinyitni az ablakot egy hatalmas fingas utan. Azt nem tudom hogy lelek tavozik-e, de az biztos hogy segit a buz eltunteteseben.
4/13 anonim válasza:
Mikor a Világháborúban elsüllyedt egy - egy német tengeralattjáró, és ott vesztek szerencsétlen katonák, ott nem nyílt ablak. Ma is ott bolyonganak szegény lelkek az U boot - ok szivartestében a tenger fenekén.
5/13 ZoltánII válasza:
Egyáltalán nem! Az a baj, hogy aki beépítette az ablakot, trehány munkát végzett, mert nem ismerte a vízmértéket!Ha az ablak jobbra lejt, akkor az ablak ( ha nincs zárva) magától kinyílik, ha balra lejt, akkor a kinyitott ablak magától bezáródik.Ennyi és semmi több!
6/13 Tom Benko válasza:
Tőlem? Egyáltalán, miért magázol?
9/13 anonim válasza:
vagy egy másik bejön, arra nem gondoltál?
Amúgy szerintem a lelkek között is vannak jól neveltebbek, akik az ajtót használják erre a célra
10/13 anonim válasza:
A léleknek nem kell kinyitnia az ajtót vagy az ablakot ahhoz, hogy bejöjjön, vagy kimenjen. Átmegy az a falon is. De ha jó képességű akkor képes kinyitni az ablakot, ha akarja, hogy ijesztgessen téged. Persze csak ha nagyon unatkozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!