Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hamarosan itt a titkos konfere...

Hamarosan itt a titkos konferencia. Milyen következményei lesznek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nem megbízható források szerint, 2014 tavaszán a reptoidok, a szürkék, a tribálok, a chupachabra, a molyember, a figyelő, a loú, a fanyűvő, az érmelléki kuglófember, a görényember, és természetesen a Slander Man egy asztalhoz ülnek, egy titkos konferencia keretében. A konferenciára nem megbízható források szerint az annunakik, és a fekete szemű gyerekek is hivatalosak. Szerintetek ezek a természetfeletti lények miről tárgyalnak, konferálnak ? 2014 tavaszán minden megváltozik ?

2013. dec. 8. 00:33
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

"A TITKOS konverencia a fénybenjáró

házában lesz, húsvét elsején.(A konferencia

résztvevőit Lakatos Márk öltözteti)", Ha ilyen biztosan tudod a konverencia időpontját akkor már nem is titok igaz? "magyarán megmondva" ezt besz**óptad. mivel nyilvánosságra hozta eme nemes esemény időpontját! nyugodj békében kérdező. és dasvidaniya Üdv, Jigsaw kis szürke és reptoid tanácsadó.

2013. dec. 8. 15:21
 32/43 anonim ***** válasza:
Én azt hittem eme nemes alkalomra ismét összeáll minden idők legnagyobb és legismertebb világszínvonalú együttese, az UFO együttes. Szóval akkor erre nem lehet számítani? Vagy esetleg Katy Perry - E.T. című slágere lejátszásra kerül a partifalatkák felszolgálása közben?
2013. dec. 8. 16:35
 33/43 anonim ***** válasza:
Igen, és a VIP részlegen Katy Perry rúdon fog táncolni minden vendégnek, aki VIP tag. Én már előre megvettem a jegyet.
2013. dec. 8. 18:09
 34/43 anonim válasza:

Az érmelléki kuglófember biztos nem lesz ott..

Ép az update Norbival és Rubint Rékával vivott harc miatt megsérűlt, és most az öreg néninél lábadozik, beláthatalan ideig..

2013. dec. 8. 20:05
 35/43 A kérdező kommentje:

Ne aggódjatok. A komferencia meg lessz tartva, ugyanis a szürkék vészhelyzet esetén mindenkinek minden konferenciával kapcsolatos infót törölnek az agyából.

Az érmelléki kuglófember megsérült a harcban, de az OMSZ szerint állapotát stabilizálták, túlvan az életveszélyen !

2013. dec. 8. 20:38
 36/43 A kérdező kommentje:
Milyen konferencia ? Miket irogatok én ki ? Nem értem..
2013. dec. 8. 20:41
 37/43 Információ Kapitány ***** válasza:

Kiingázom, hogy rakjak-e rá tarot-t…

Gyors virágból zokog a gonosz

A vak tekintet felragyog

Vétek van a poklomon

Az út hűsége én vagyok

Kéjesen reszketni tipikus

Új szakadék kísért engem

A szerelem vigyáz szomjasan

Hiába féltem távoli lelkem

2013. dec. 8. 22:01
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük Versmondó Kapitány. süllyedj el a hajóval.. Üdvözlettel a paradicsoma. xD
2013. dec. 9. 00:04
 39/43 A kérdező kommentje:

Versmondó !

Eme költeményt előadod a konferencián ?

Amúgy meg tudom mi lessz az egyik változás a tárgyalás után :

-Olyan világ lessz, ahol a lesz két sz lessz !

-Nemcsak a közös lónak, hanem a loú-nak is túrós lesz a háta !

-A szürkék, hogy ne féljünk, eltérítéseik közben zenés show-al kedveskednek nekünk ! (SP-Csak egy kép maradsz)

-A kuglófba tilos lessz mazsolátsütni !

-A görényember behódol É.N.B Lalinak !

-A fekete szemű gyerekek társulna a Bódi családhoz !

-A figyelő nyugdíjba megy, szerepét a SlanderMan tölti be.

-A fanyűvő nevet vált : Mátrai Jeti

-A konferencia után a fénybenjáró házát megsemmisítik !

2013. dec. 9. 06:51
 40/43 Információ Kapitány ***** válasza:

Ti is lehettek bölcs költő indiánok, mert a lét nagyszerű igazsága Ákossá töpörödötten mindannyiunkban ott rejtezik.

[link]

2013. dec. 9. 17:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!