Te őrült vagy kedves kérdező. Ne haragudj meg. Meditálj és gyógyulj meg. Neked az lenne igazi előrelépés.
2013. dec. 4. 11:23
22/31 anonim válasza:
Az ilyen magadfajták tartják vissza az emberiséget az ilyen ostoba képzelgéseikkel és téveszméikkel. Térj észhez.
2013. dec. 4. 11:24
23/31 Lilith1994 válasza:
22-es válaszoló szerintem nem kéne így fogalmazni attól hogy te nem hiszel valamiben attól az még nem biztos hogy baromság! Nem tudom hogy egy két ember mégis mit gondol... hogy ha ő valamiben nem hisz akkor mindenki más hülye aki mást gondol? Én is vagyok úgy dolgokkal hogy nem hiszek benne, de attól még nem szólom le....
2013. dec. 5. 21:57
24/31 anonim válasza:
#23: attól, hogy Te hiszel valamiben, attól az még lehet baromság... ;)
2013. dec. 5. 22:06
25/31 anonim válasza:
Tanuljátok már meg hogy a farkasember és a vérfarkas Nem ugyanaz
2013. dec. 8. 11:49
26/31 Lilith1994 válasza:
Èn tudom hogy nem ugyan az. Miből gondolod hogy baromsàg az amiben hiszek ès honnan tudod hogy a te hited nem baromsàg ? ;)
2013. dec. 8. 16:06
27/31 David82 válasza:
Ez szerintem így van. lehetséges, hogy a farkas szellem energiáját idézte meg, és ötvözte a sajátjával. Külsőre teljesen normális ember, de a farkashoz hasonló képességei vannak.
2013. dec. 14. 22:49
28/31 anonim válasza:
Miért nem lehetne olyanban hinni amibe mások nem? Miért ne lehetne arra gondolni hogy mi létezik és mi nem? Ezt mindenki maga dönti el és ebbe a másiknak nincs beleszólása. A kérdező csak kíváncsi hogy igaz lehet-e. Ha valaki erre lehülyézi, kisemmizi és lenézi annak ajánlom hogy nézzen magába és csak azután szólaljon meg!
2013. dec. 28. 10:43
29/31 anonim válasza:
Hát, számos esetről tudunk aminél illető vérfarkasnak képzelte magát. Vagy Napóleonnak. Vagy Istennek. Vagy hogy Isten szólt hozzá. Mint az a norvég, aki a strandon kezdett lövöldözni.
A második kérdést inkább úgy kéne feltenni: miért lehetne valaki farkasember?
Azzal biztosan nem támasztja alá az áállításait, ha egy ettől a babonától különálló mesevilágot hoz fel érvként (a judeokereszténységben nincsenek vérfarkasok, sem pokolra, sem istenre, sem Paradicsomra nincs semmilyen bizonyíték).
Pláne nem képes az agy evolúciót előidézni a saját szervezetében az illetőnek, mivel az evolúció csakis populációs, azaz csportos leszármazás szintjén működik. Ez nem a Pokemon hogy leülsz, oszt alakot váltasz!
2013. dec. 30. 17:42
30/31 Onixshard válasza:
Minden ilyesmi létezik, csak a mi világunk rezgésszáma túl alacsony, hogy megjelenjenek. Lehet egy embernek vérfarkas lelke, nem fog tudni átalakulni, mert nincs meg a megfelelő rezgésszám. Am, ha olyan flúgost találsz neten, aki vérfarkasnak vallja magát, annak van alapja, csat átváltozni nem tud.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!