Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az igazi farkasemberek?

Az igazi farkasemberek?

Figyelt kérdés

Olvastam régen hogy volt egy ember aki vérfarkasnak vallotta magát, nos tegyük fel hogy ez igaz.

Azt mondta hogy a pokol serege ellen harcolt Isten élén, még azt is leírta hogy tárt karokkal várják a Paradicsomban.

Nos ha ez igaz akkor miért ne lehetne valaki farkasember.

Az emberi elme csodákra akár erős koncentrációval több éves edzéssel evolúcióra is képes lehet ami kihat a fizikumra.

2013. dec. 3. 20:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

1. Jelentsd ki, hogy "miért ne lehetne valaki farkasember"!

2. Háborodj fel azokon az embereken, akik ezek után degradálnak!

2013. dec. 3. 22:16
 12/31 Lilith1994 ***** válasza:
70%
Hello én hiszek bennük. Ne törődj ezekkel az emberekkel :) További szép estét!
2013. dec. 3. 22:26
 13/31 A kérdező kommentje:

Tudod a farkasembert ne úgy értsd amit a filmekben látsz, hanem mikor szőrösebb leszel emberfelettibb fizikummal.

Tudod a tudomány is kimutatta már hogy az agy edzése a meditációk növelik az érzékszervek erősödését.

2013. dec. 3. 22:27
 14/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat a folyamatos szóismétlésért.
2013. dec. 3. 22:30
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Bameg mostmár értelek kérdező ez valamilyen genetikai betegség köze sincs a fantasy farkasemberhez. rossz helyen tetted fel a kérdést.
2013. dec. 3. 22:35
 16/31 A kérdező kommentje:

Lehet hogy igazad van Jigsaw 2.0

Az emberek elfelejtették hogy milyen csodákra is képes az agyuk. Az a baj hogy mikor valaki farkasember vagy vámpírt ír ide az Ezotéria témába csak a hatalom jár a fejükben, de azt elfejtik hogy hatalmat csak "hatalmas" kitartással kaphatnak. Sokan a "Sátánhoz" meg "Istenhez" fordulnak segítségért pedig ez hiba te uralod az agyad nem pedig Isten vagy Sátán.

Ezért van szabad akaratod csak sokan elfeledték ennek a nagyságát.

De amúgy hogy kellett volna írnom a kérdést?

2013. dec. 3. 22:42
 17/31 anonim ***** válasza:
Például: a tudomány kategóriában. először én is azt hittem, hogy egy hiszékeny ember vagy, de látom tévedtem bocsánat a kirohanásomért. :)
2013. dec. 3. 22:51
 18/31 anonim ***** válasza:

Tehát - ha jól értem a kérdést, kérdező - feltesszük, hogy igaz, hogy egy ember farkasembernek vallotta magát. Valamint feltesszük azt is, hogy a feltételezett farkasemberünk azt mondta, hogy a pokol ellen harcolt, satöbbi. Továbbá feltesszük azt is, hogy a feltételezett farkasemberünk feltételezett dumája igaz. Vagyis a feltételezés feltételezésének feltételezéséből következik számodra, hogy a farkasemberek léteznek, és a pokol hordái ellen harcolnak. Nyugtass meg, hogy nem értettem jól a gondolatmenetedet...

Az emberi elme valóban csodákra képes. Feltéve, hogy használják is, nem csak balansz céljából van megtartva. De ezek a csodák nem ilyen farkasemberes átváltozásokat meg a többi mesebeli marhaságot jelentik. Tényleg több éves koncentráció kell hozzá, hogy megtanuld használni, de ezt általában az első néhány éve alatt meg is tanulja az ember. Viszont a logikai következtetéseidet elnézve úgy látszik, ez neked valahogy kimaradt az életedből.

2013. dec. 4. 00:02
 19/31 anonim ***** válasza:

"Olvastam régen"

hol? mesekönyv

"Azt mondta hogy a pokol serege ellen harcolt Isten élén, még azt is leírta hogy tárt karokkal várják a Paradicsomban."

ki mondta, hogy van pokol? még a bibliában sincs

"Nos ha ez igaz akkor miért ne lehetne valaki farkasember."

nincs logikai kapcsolat. olvastad ezért van? nem. ez nem így működik

"Az emberi elme csodákra akár erős koncentrációval több éves edzéssel evolúcióra is képes lehet ami kihat a fizikumra."

az elme nem képes evolúcióra. ez egy biológiai fogalom

gimit sem végeztél, az fix

2013. dec. 4. 01:05
 20/31 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szeretnél hinni az ilyen hülyeségekben akkor meditálj és képzeld el, meséld be magadnak, hogy egy ökör vagy. Meglátjuk, hogy ki fog-e nőni a szarvad........
2013. dec. 4. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!