Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Akkor most démonok vannak a...

Akkor most démonok vannak a házamban?

Figyelt kérdés
Szóval mióta ideköltöztünk (8 éve) azóta nagyon rossz életünk van.Nagymamám rákos lett,anyám pánikbeteg és eltört a lába,kereszt apám öngyilkos lett és ha a házban van számítógép az általában pár hónap után tönkre megy,és úgy érzem mint ha valaki követne,pedig senki sincs ott.A szobában pedig este árnyakat látok,ez még rendben lenne hátha csak képzelődők de amilyen rémálmok következnek utána,nem beszélve arról,hogy Én kényszerbeteg lettem,de az előző lakhelyünkön nem volt senkinek semmi baja,normálisan éltünk viszont most még az anyagiakkal sem boldogulunk.Akkor most démonok szállták meg a lakást?És ha igen hogy lehet elűzni?(Ha nem tudsz normálisat írni akkor légyszi ne válaszolj)
2013. dec. 1. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Az én mamám is meghalt rákban nem régiben. Anyukámnak most csípőprotézis műtéte lesz. Anyagilag mi sem állunk fényesen. A számítógépek pedig igen elszoktak romlani főleg, ha nem megfelelő kezekben van, a húgom 1hónap alatt elintéz egyet.

Nem hinném, hogy démonok. Ja és én is pánik beteg vagyok. Sajnos ez az élet ezekkel a problémákkal szinte mindenki küld.

2013. dec. 1. 16:20
 2/7 pls egy választ válasza:
40%
azt javaslom látogass el ide [link]
2013. dec. 1. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Nem, nem hiszem, hogy a démonoknak köze volna hozzá!

Az elmúlt esztendők minden rendes embert megviseltek. Ami Magyarországon folyik - a bizonytalan jövő, a lehetetlen jelen - ez már egy értelmes családnak sem garantálja a biztonságot. Ezt a démont csak puskával tudod elűzni a parlamentből!

2013. dec. 1. 18:13
 4/7 David82 ***** válasza:

Legjobb lenne elköltözni onnan. Lehet, hogy kísértetek vannak ott, vagy valamilyen tragédia helyszíne volt a lakás, és ezért a negatív energia.

Azt pedig könnyen megszüntetni nem lehet. Fel kellene szentelnetek, körbelocsolni szentelt vízzel, meggyújtani néhány füstölőt.

2013. dec. 1. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:

"Ha nem tudsz normálisat írni akkor légyszi ne válaszolj"

De kár, pedig milyen szívesen válaszolnék :)

2013. dec. 2. 20:45
 6/7 anonim válasza:
az elköltözés semmit nem old meg de nem lehet inkább kopogó szellem mindsem démon? a démon nagyon rossz bárnem élek ott nem tudom mi történik veletek de ha kopogós szellem vki.nek meg kell oldania egy esetleg régi veszekedést , gyűlöletet de ha démon van követ egyébként a kopogós szellem is mivel az rossz energia a démon gonosz és szerintem durvább amit egyedül nem tudsz megoldani csak szakértő segítségével
2013. dec. 13. 06:46
 7/7 anonim ***** válasza:
szakember
2013. dec. 13. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!