Hol vannak olyan helyek ahol felajálnhatod magadat egy vámpírnak?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 20:04
1/17 anonim válasza:
anyu tudja, hogy furdes helyett hulyesegeket irkasz a gyk-n?
2/17 anonim válasza:
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hol vannak olyan helyek ahol felajálnhatod magadat egy vámpírnak?
"anyu tudja, hogy furdes helyett hulyesegeket irkasz a gyk-n?"
Az üzenet szövege: ép a fürdőkádba ülök barom
szinvonal az van.
3/17 Grielean válasza:
Bármelyik nagyobb kórház ideggyógyászati osztályának megvan a neked való részlege, ahol ilyen emberekkel... ööö... ja, bocs, szóval vámpírokkal találkozhatsz!
4/17 anonim válasza:
Pl: Budapesten a Feri hegyi vasútállomás felüljáró liftje. Ez tuti nyerő lesz:D
5/17 anonim válasza:
Vagy Debrecenben a volt szalag gyár épülete éjszaka:D
6/17 anonim válasza:
Hol máshol mint itt a gyk-n. Itt már találkoztam olyanokkal akik vámpíroknak, vérfarkasoknak, őrangyaloknak, arkangyaloknak vallották magukat. Én kételkedek az épeszűkben, de a tiédben is haver. Neked nincs okod kételkedni, mert neked még a Mikulás hozza az ajándékot, és a nyuszi tojja a piros tojást.
7/17 anonim válasza:
Szerintem bárhol felajánlhatod magadat egy vámpírnak. Legfeljebb tojik rád. Az pech.
8/17 Generalis válasza:
Vámpírok szerencsére nem léteznek .
Sajnos neked ebben nem tudunk segíteni .
Pszichológus neked sokat segít ;)
10/17 anonim válasza:
Szerintem vámpírt nem igen találsz...de ne csüggedj. Ugyanis pl. egy tigris is szívesen venné az ajánlatodat. És akkor még a hús és a csontok sem mennének kárba (a madarak is szépen lecsipegetnék). Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!