Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Aki hisz Istenben az másban...

Aki hisz Istenben az másban is hisz?

Figyelt kérdés

Például a szellemekben, , trollokban , törpékben, gnómokban, vámpírokban szörnyekben és egyéb természetfeletti dologban is, hiszen róluk is legalább egy Bibliára való írás maradt fent...

Én sok mindenben hiszek

2013. nov. 23. 23:29
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
26%

A Biblia ír pl. sárkányokról több helyen is (dinoszauruszokról), óriásokról, nefilimekről stb...

Nézd meg ezt az előadást, érdekes és szó esik ezekről benne:

http://www.youtube.com/watch?v=NHlCPlqjous

2013. nov. 23. 23:39
 2/25 A kérdező kommentje:
Nem trollkodásnak szántam, ezek csak példák voltak, de vegyük példának a sárkányokat azokról is legalább annyi írás maradt fent, mint Istenről.
2013. nov. 23. 23:45
 3/25 anonim válasza:
0%

Jézus hitt a sárkányokban?

Nem,

akkor miért kell ilyesmivel foglalkozni?

Aki Istenben hisz az nem hisz semmi másban csak abban ami Istenről és az igazságairól szól a többit kizárja az életéből.

2013. nov. 24. 00:23
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
Mind Isten, mind az ogrék létezésére ugyanannyi bizonyíték van.
2013. nov. 24. 00:33
 5/25 anonim válasza:
ördög
2013. nov. 24. 00:38
 6/25 anonim ***** válasza:
3. Honnan veszed, hogy jézus nem hitte el a sárkányok létezését? Szerintem az istenhívő ember pont ezek elöl menekül istenhez! Az emberi képzelet határtalan. Aki fél attól amit nem ismerhet, az magyaráz magának egyszerű természetfeletti jóságost!
2013. nov. 24. 08:57
 7/25 anonim ***** válasza:
47%
Ha isten nem lenne, az emberek beleroppannának a félelmekbe!
2013. nov. 24. 09:00
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Pokol forever
2013. nov. 24. 09:02
 9/25 anonim ***** válasza:
A biblia is alkot néhány brutalitást, mert mindenre az sem mondhatja hogy pacsit kapsz, túl egyszerű volna.
2013. nov. 24. 09:02
 10/25 anonim válasza:
21%

Tévedsz, Én nem menekülök semmi elől, és nem félek, mert aki fél abban nincs szeretet mert a félelem elnyomja a szeretetet bizonyos dolgok iránt.

Jézus az abszolút igazságot elmondta, tudatott mindent az emberiséggel s innentől pedig a döntés rajtunk embereken múlik, amilyen döntést hozunk olyan életet aratunk.

A bibliában leírt sárkány pedig jelképes, sátánra utal aki fel lázadt a teremtője ellen.

S nincs bizonyíték ennek létezésére, mivel soha nem is létezett sárkány a szó fizikai értelmében.

2013. nov. 24. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!