Írnátok ijesztő történeteket?
Ez velem és a barátaimmal történt (már sok helyre beírtam ahol ilyet kérdeztek, mindenki megijedt). Na szóval.
Egyszer egy júliusi napon haverokkal elmentünk az erdőbe sátrazni. Ezer fok volt, ott volt mellettünk egy tó és gondoltuk csobbanuk egyet. Láttam valamit a bozótba nem tudtam kivenni hogy mi az, de nem is tulajdonítottam neki olyan nagy jelentőséget. Mondtam a többieknek, ők is azt mondták hogy ne foglalkozzak vele biztos egy nyúl vagy egy kis medve volt. Na mentünk csobbani, de egyesével hogy a többiek őrizzék a sátrat. Megint hallottam valamit a bozótba, meg mintha valaki figyelt volna. Na visszamentem a sátorhoz, megittunk egy üveg sört, beszélgettünk, röhögcséltünk. Az egyik haverom mesélte, hogy a helyi legenda úgy tartja, hogy van egy megbolondult bennszülött, akit úgy neveznek hogy a dzsungel réme, mert sok embert küldött a halálba, többek közt a törzsfőnököt. Ismeretlen technikával ölt. Na amikor az utolsó ember is ment fürdeni, véletlenül leejtette a szappant és... áhhhhh nem folytatom. Kiderült hogy a dzsungel réme volt, Justin Bieber. Szegény nem bírta kiheverni, leugrott a hegyről és belehalt. Ezzel újabb áldozatot szedve. Akik arra járnak, a hegyről leugró kitágult férfi szellemét azóta is látják.
Ez igaz történet.
Ez a szobámban történt a barátnőmmel:
Éppen gépeztünk,és egyszer csak a barátnőm egyenesen a hátam mögé nézett,én meg kérdeztem:
-Mi a baj?
-...
-Na,mi van?(Nem mertem a hátam mögé nézni).
-...
Aztán végre elmondta,hogy mi van...
Egy nagyon magas férfit látott,amint áll a hátam mögött,és néz le rám.
Na,nekem nem is kellett több,gyorsan kifutottam a szobából,ő meg futott utánam,és megpróbáltunk lenyugodni a másik szobában.
Azóta is mindig érzem,hogy valami van bent a szobában még rajtam kívül.
Ettől nem biztos,hogy lesznek rémálmaid,de nekem azok lettek tőle.
Üsd be ezt a googléba:remtortenetek g portal
Itt rengeteg történet van rémekről
Jó szórakozast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!